Színes szettek őszre – Nem csak a barna és a szürke nyerő!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Színes szettek őszre – Nem csak a barna és a szürke nyerő!

Ki mondta, hogy az őszi ruhatárad nem lehet éppoly vidám, mint a nyári, vagy a tavaszi volt? Persze, a borongós időben mindenki szívesebben nyúl a jól bevált, sötét alapszínű darabokért, pedig pár új színnel még a hangulatodon is javíthatsz – nézd csak!

 

Bordó Kép forrása: themoptop.com

A bordó az őszi szezon egyik alapszíne, emiatt gyakran azok sem ódzkodnak tőle, akik egyébként nem öltöznek túlságosan feltűnően.

Persze a bordó és a piros megannyi árnyalata pillanatok alatt központi szerephez juttathat, pl. akkor, ha nem csak egy-egy kisebb területre koncentrálod. Tökéletes példa erre egy bordó ruha, ami már önmagában is feltűnő, ha pedig mintás harisnyával és bakanccsal viseled, villámgyorsan magadra vonhatod a környezeted figyelmét. A melegebb őszi napokon érdemes néha megtörnöd a monotonitást, és bátran válassz szoknyát a jól megszokott farmered helyett!

Ha még csajosabb összhatásra vágysz, bakancs helyett viselj éktalpú bokacsizmát.

Narancs Kép forrása: fashionpainteddreams.com

Ez a szett tökéletesen ötvözi a narancsot és a bordót – láthatod, hogy a két szín együtt, de külön-külön is kiváló választás őszre. Míg a korábbi szettben egyértelműen a bordó dominált, addig itt éppen fordítva, a narancs jutott központi szerephez, és a bordó csak keretezi, kiemeli ezt az élénk színt.

A hidegebb napokon persze mindenképpen vastag harisnyával vegyél fel egy ilyen öltözéket!

Amennyiben nem tudsz beszerezni narancssárga ruhát, vagy el sem tudod képzelni, hogy magadra öltsd a hideg hónapok derekán, akkor szerezz be helyette egy tunikát, oversized felsőt. Ezzel éppúgy színt viszel a megjelenésedbe, viszont a jól bevált cicanadrág-kardigán kettőséről így sem kell lemondanod.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba