Elő a harisnyákkal! 7 outfit, ha valami igazán szexit viselnél

Berényi Nóri
Írta: ,
Elő a harisnyákkal! 7 outfit, ha valami igazán szexit viselnél

Kép forrása: ASPhoto777/depositphotos

A hideggel együtt megérkezett a harisnyaszezon is, amit mi nők nem bánunk, hiszen tökéletes (és szerencsére meleg) kiegészítője egy csinos irodai szettnek, vagy egy dögös szilveszteri összeállításnak. Hamarosan itt a karácsony, aminek meg kell adni a módját, így most szeretnénk neked némi inspirációt adni az ünnepi outfitedhez.

Skót mini Kép forrása: i.pinimg.com

Télen mindenki megőrül a pirosért, bordóért és feketéért. Nem hiába, hiszen nagyon jól kombinálhatóak és roppant ünnepi hatást tudunk velük elérni.

Egy ilyen skót miniszoknyával pedig nem csak stílusos, de szuper szexi is leszel.

Egy randira például bátran viselheted egy egyszerű, fekete garbóval, ugyanis a szoknya-harisnya kombó már önmagában is szexi, munkába pedig egy hosszabb pulcsival betűrve.

Ez biztos, hogy soha nem megy ki a divatból.

Csizmával Kép forrása: tumblr.com

Szerencsére télen sem kell lemondanunk a nőies öltözködésről, hiszen már nagyon jó vastag harisnyákat lehet kapni az üzletekben.

Éppen ezért érdemes néha a farmeredet harisnyára és szoknyára cserélned, mert jót tesz majd az önbizalmadnak. Kapd elő a combcsizmádat, a kedvenc minidet és több nem is kell ahhoz, hogy megdobogtasd a férfiszíveket.

Mi egy ilyen merész összeállításhoz felülre inkább egy pulcsit tudnánk elképzelni, de persze, ha a hódítás a cél, akkor mehet egy szexi testhezállóbb felső is.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!