Szexi egyberészes fürdőruhák körképe – árakkal és lelőhelyekkel

Boros Mariann
Írta: ,

Ha nem szívesen teszed közszemlére a hasad, akkor sem kell lemondanod a szexi viseletről a strandon, hiszen az egyberészes fürdőruhák között is találni csinos darabokat. Ezek közül válogattuk ki neked az idei szezon legjobbjait.

Mélyen dekoltált tűzpiros Kép forrása: hm.com

Ha a hasadat nem is, ám a dekoltázsodat szívesen megmutatod, remek választás ez a vadító, tűzpiros egyberészes, mely hátad nagy részét is látni engedi.

Rafinált, vékony pántok gondoskodnak róla, hogy minden a helyén maradjon, elöl, a mellrész alatt pedig csavart, csomós megoldás dobja fel az egyébként szabásában egyszerű fazont.

A H&M kínálatában találod ezt a piros fürdőruhát, mely sárgában és feketében is létezik, és 8990 forintért juthatsz hozzá.

Sejtelmes trópusi Kép forrása: reserved.com

A levélminta kétségtelenül az idei tavasz-nyári divatban nem csupán a lakberendezés terén népszerű, hanem a ruhaipar is felfedezte magának, legyen szó egyberuháról, topról vagy sálról, hódítanak a szobanövényekre emlékeztető formák és színek. Nem meglepő, hogy a fürdőruhákon is visszaköszönnek a trópusi mintázatok, mint ahogy ezen a szexi egyberészes, ám mégis rendkívül sokat sejtető Reserved-darabon is láthatod.

Elölről teljesen klasszikus V-kivágású, vékonypántos fazonnak tűnik, ám az oldalán a sima anyag helyett csak pántok találhatók, ezáltal még egy bikininél is többet láttat a testből. Az izgalmas darab 5995 forintért lehet a tiéd.