Szexi egyberészes fürdőruhák körképe – árakkal és lelőhelyekkel

Írta: ,

Ha nem szívesen teszed közszemlére a hasad, akkor sem kell lemondanod a szexi viseletről a strandon, hiszen az egyberészes fürdőruhák között is találni csinos darabokat. Ezek közül válogattuk ki neked az idei szezon legjobbjait.

Mélyen dekoltált tűzpiros Kép forrása: hm.com

1/5 Mélyen dekoltált tűzpiros

Ha a hasadat nem is, ám a dekoltázsodat szívesen megmutatod, remek választás ez a vadító, tűzpiros egyberészes, mely hátad nagy részét is látni engedi.

Rafinált, vékony pántok gondoskodnak róla, hogy minden a helyén maradjon, elöl, a mellrész alatt pedig csavart, csomós megoldás dobja fel az egyébként szabásában egyszerű fazont.

A H&M kínálatában találod ezt a piros fürdőruhát, mely sárgában és feketében is létezik, és 8990 forintért juthatsz hozzá.

Sejtelmes trópusi Kép forrása: reserved.com

2/5 Sejtelmes trópusi

A levélminta kétségtelenül az idei tavasz-nyári divatban nem csupán a lakberendezés terén népszerű, hanem a ruhaipar is felfedezte magának, legyen szó egyberuháról, topról vagy sálról, hódítanak a szobanövényekre emlékeztető formák és színek. Nem meglepő, hogy a fürdőruhákon is visszaköszönnek a trópusi mintázatok, mint ahogy ezen a szexi egyberészes, ám mégis rendkívül sokat sejtető Reserved-darabon is láthatod.

Elölről teljesen klasszikus V-kivágású, vékonypántos fazonnak tűnik, ám az oldalán a sima anyag helyett csak pántok találhatók, ezáltal még egy bikininél is többet láttat a testből. Az izgalmas darab 5995 forintért lehet a tiéd.

Masnis kis fekete Kép forrása: shop.mango.com

3/5 Masnis kis fekete

A fekete nem csak az estélyiruhák között örök darab, a strandra se nagyon lehet vele mellélőni, bőrtípustól függetlenül mindenkinek jól áll.

Ez az izgalmas vállpántmegoldású, masnikkal díszített fürdőruha visszafogottan szexi, elöl nem túl mélyen dekoltált, hátulról nézve viszont majdnem olyan, mintha bikini lenne.

Ezt a különleges darabot a Mango-üzletek valamelyikében szerezheted be, vagy akár online is meg tudod vásárolni, 11995 forintos áron.

Királykék alakformáló Kép forrása: bonprix.hu

4/5 Királykék alakformáló

Ha részben amiatt is döntöttél az egyberészes fürdőruha mellett, mert úgy érzed, van rajtad némi felesleg, amit jó lenne eltakarni, remek választás lehet ez az alakformáló fürdőruha, mely amellett, hogy gyönyörű, sziluetted egyenetlenségeit is kontúrozza.

A szokásos fürdőruha anyag alatt ugyanis van egy speciális réteg, ami összefogja, simítja az alakot.

Vállpántjai állíthatók, középen, a mellrésznél dekoratív, a fürdőruhával megegyező színű kövek díszítik.

Ezt az egyedi modellt 9999 forintért rendelheted meg a Bonprix webáruházból, fekete színben is létezik.

Romantikus fodros Kép forrása: bershka.com

5/5 Romantikus fodros

A virágminta és fodrok nem csak a hétköznapi divatban hódítanak, a fürdőruhák között is találni az idei szezonban romantikus mintájú és fazonú, különleges darabokat.

Ide sorolhatjuk ezt a bohókás pánt nélküli modellt is, melynek barackos-pinkes alapszínét fehér rózsák és kék árvácskák díszítik. A fazon amellett, hogy romantikus, vagány is egyben, hiszen bár a hasat takarja, egyébként nagyon is sejtelmes, a hátrésze szinte teljesen nyitott.

A parton biztos minden tekintet rád szegeződik majd, ha ezt felveszed – a vízben pedig, ha például fejest ugrasz benne.

A Bershkánál veheted meg, 7995 forintért.