5 szett, amivel akármikor hódíthatsz, ha körte alkatod van

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 szett, amivel akármikor hódíthatsz, ha körte alkatod van

A körte alkat nagyon általános a nők körében, hiszen a többség sokkal inkább a fenekén, combjain tárolja a felesleget, mint a hasán, derekán. Amíg el nem búcsúztam a feleslegtől, én is a körte alkatúak közé tartoztam, és egy idő után gondolkodás nélkül tudtam, milyen ruhákkal tudom elcsalni a felesleget. Mutatok neked is 5 szettet, amit bármikor bevethetsz a siker érdekében!

1. Derékszabású szoknya

A körte alkat felül sokszor tökéletes homokóra: arányos vállak, telt keblek és karcsú derék is szokott társulni ehhez a fokozatosan szélesedő testfelépítéshez. Éppen ezért célszerű a felsőtestre terelni a hangsúlyt az öltözködéseddel. Erre kiváló lehetőséget biztosítanak a derékszabású szoknyák!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Különösen jól állnak neked azok a változatok, amik A-vonalban szélesednek, hiszen ezzel el lehet rejteni a kerekebb csípővonalat, és fel lehet hívni a figyelmet a karcsú derékra és a vonzó felsőtestre. Télen harisnyával, hosszú ujjú felsőrésszel, tavasszal és nyáron harisnya nélkül, rövid, vékony anyagú blúzokkal is bármikor bedobhatod ezt a szettet.

2. Hosszított felsők

Függ a lábaid és a törzsed hosszától is, hogy mennyire áll jól ez a megoldás, de érdemes tenned vele egy próbát – én azt tapasztaltam magamon, hogy azok a felsők, amik legalább 60-62 centi hosszúak voltak, sokkal jobban álltak, mint rövidebb társaik.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Arra figyelj oda, hogy a blúzod vagy érjen a csípőd alá, vagy legyen derékhangsúlyos, akárcsak a korábban bemutatott összeállítások esetében.

3. Mindig sötétebb nadrágot viselj

Az öltözködést illetően alapszabály, hogy mindig azt bújtassuk sötétbe, amit szeretnénk háttérbe szorítani. Nos, ez tökéletesen alkalmazható a körte alkatra is, kiegészítve annyival, hogy sose rejtsd túlságosan bő lebernyegek alá a kevésbé előnyös testrészeidet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Sajnos éppen az ellenkező hatást éred el, ha nagyon bőszárú nadrágokkal próbálod ellensúlyozni a fenekedet, csípődet. Viszont, ha térdig feszes, fekete vagy sötétkék nadrágot viselsz egy világos blúzzal, akkor azzal kifejezetten előnyös oldaladat mutathatod meg.

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!