5 ruhaszett, ami főleg kerekded idomokon mutat jól

Berényi Nóri
Írta: ,
5 ruhaszett, ami főleg kerekded idomokon mutat jól

Mi nők hajlamosak vagyunk olyan alakért küzdeni, ami csak a mi fejünkben vonzó és csinos. Szeretnénk minél soványabbak lenni (tisztelet a kivételnek), mert azt gondoljuk, hogy csak ez az a testalkat, amin minden ruha kifogástalanul áll. Miközben ez egy óriási tévedés. Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

Van egy rossz beidegződés a teltebb nőkben, miszerint nekik a nyári időszak, testük takargatásáról szól, de legalábbis biztos nem arról, hogy sortot, vagy minit húzzanak. Nos, hölgyeim, ha eddig ezt gondoltátok, akkor ideje ezen változtatnunk!

Szerintünk egy ilyen szett láttán senki nem gondolná azt, hogy kövér, előnytelen, vagy ízléstelen ez a nő. Sokkal inkább a szexi, dögös és nőies jelzők jutnának eszünkbe, ha velünk szembe jönne az utcán. Ideje mindenkinek feldolgoznia a tényt, hogy ma már sokkal vonzóbbnak számít egy nagyobb domborulatokkal megáldott nő, mint egy csontsovány társa. Ha eddig te sem mertél sortot húzni nyáron, akkor legyen ez az az év, amikor megtöröd eme rossz szokásodat!

Csak találd meg a számodra legelőnyösebb fazont és élvezd a meleget, no meg a napsütést. Nincs több bujkálás!

A ceruza szoknya az a fazon, ami igazán csak a teltebb hölgyeken mutat jól.

Nagyon szépen hangsúlyozza a domborulatokat és az igazán kritikus területek pedig takarásban maradnak.

Van, amiért igazán hálásak lehetünk a Kardashian családnak és ez pedig a nőies test divatba hozása. Mert valljuk be, egyikük sem az XXS-es kategória, viszont olyan magabiztossággal vonulnak a szűkebbnél szűkebb ruháikban, mint senki más.

Talán ennek hatására történt meg, hogy a nők végre kezdik elfogadni önmagukat és nem rejtegetni próbálják kerek vonalaikat, hanem ellenkezőleg, kiemelni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!