5 ruhaszett, ami kerekded idomokon mutat a legjobban

Berényi Nóri
Írta: ,
5 ruhaszett, ami kerekded idomokon mutat a legjobban

Mi nők hajlamosak vagyunk olyan alakért küzdeni, ami csak a mi fejünkben vonzó és csinos. Szeretnénk minél soványabbak lenni (tisztelet a kivételnek), mert azt gondoljuk, hogy csak ez az a testalkat, amin minden ruha kifogástalanul áll. Miközben ez egy óriási tévedés. Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

Hangsúly a derékon Kép forrása: plus.google.com

Akárki, akármit mond, nincs nőiesebb alkat a homokóra alkatnál. Még a legsportosabb, legszálkásabb hölgyek is próbálnak övvel derekat varázsolni maguknak, mivel valahogy minden ember tudatalattija a vékony derekat, nagy mellet és kerek csípőt köti a nőies vonalakhoz.

Persze önmagában minden női test úgy szép, ahogy van, mi mégis azt figyeltük meg, hogy pont azok a hölgyek nem tudják elfogadni külső adottságaikat, akiket gyönyörű, nőies idomokkal áldott meg a sors. Reméljük, most ezen valamelyest tudunk változtatni, ugyanis pont, hogy büszkén kellene hangsúlyozniuk kerekded idomaikat.

Ehhez tökéletes választás lehet bármely olyan szett, amit deréktájékon megtörünk akár egy övvel, sállal, vagy egy karcsúsított varrással. A lényeg, hogy igenis mutasd meg, hogy alul és felül is van mit fogni rajtad.

A ceruza szoknya az a fazon, ami igazán csak a teltebb hölgyeken mutat jól.

Nagyon szépen hangsúlyozza a domborulatokat és az igazán kritikus területek pedig takarásban maradnak.

Van, amiért igazán hálásak lehetünk a Kardashian családnak és ez pedig a nőies test divatba hozása. Mert valljuk be, egyikük sem az XXS-es kategória, viszont olyan magabiztossággal vonulnak a szűkebbnél szűkebb ruháikban, mint senki más.

Talán ennek hatására történt meg, hogy a nők végre kezdik elfogadni önmagukat és nem rejtegetni próbálják kerek vonalaikat, hanem ellenkezőleg, kiemelni.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?