10 szenzációs ruha átalakító trükk - Mintha dizájner ruhák lennének!

Zabolai Margit
Írta: ,
10 szenzációs ruha átalakító trükk - Mintha dizájner ruhák lennének!

Kép forrása: cottonbro/pexels.com

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, nekünk már nagyon hiányzik, hogy vásárolni menjünk, de a mostani helyzet legalább arra jó alkalmat teremt, hogy fölösleges költekezés és a környezet terhelése nélkül, a régi, megunt ruháidból varázsolj valami egészen újat, amit aztán megint szívesen hordasz. Mutatjuk, nekünk mik a kedvenc trükkjeink, amikkel úgy fogod érezni magadat, mintha a legmenőbb dizájnerektől vásároltál volna!

Egy erősebb tűvel és akár egyszerű, színes cérnával is feldobhatod mondjuk a megunt farmer sortodat, de egy dzsekin is jól mutatnának ezek a minták.

A hímzéssel ráadásul teljesen egyedivé is teheted a ruhádat, tényleg a személyiségedhez igazíthatod, hiszen bármilyen dekort választhatsz.

A dzsungel motívum most nagyon trendi, úgyhogy ezek a pálmalevelek nálunk teli találatnak bizonyultak.

Hiszed vagy sem, ezek a lenge kis szoknyák régi, megunt ingekből készültek!

Csak annyit kell tenned, hogy levágod az ujjakat, az ing alját, valamint a gallért, és beráncolod a nyak helyére kerülő derékrészt.

Ez ugyan igényel némi szabás-varrási ismeretet, cserébe azonban egészen új, trendi darabok születhetnek a megunt ingekből, sőt azokat is megmentheted, amelyeknek például az alsóbb részeire került kimoshatatlan folt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv