Szandálok, amikben kényelmesen hódíthatsz a nyáron

Cseh Éva
Írta: ,
Szandálok, amikben kényelmesen hódíthatsz a nyáron

Kép forrása: www.polyvore.com

Az igazán forró, nyári napokon érdemes kicsit körültekintőnek lennünk a lábat illetően is. Zárt cipők helyett inkább a nyitottabb cipőmegoldások jelentik az ideális választást, hiszen ezek sokkal szellősebbek, ami a komfortérzetünk számára is jelentősen kedvez. A papucsok és szandálok végeláthatatlan sorában viszont érdemes körültekintően válogatnunk, hogy megtaláljuk a lábunk számára az igazit. Az idei nyári cipőtrendekben a például a nyitott szandálok jelentős szerephez jutottak! Megmutatom számodra, milyen alaptípusok közül válogathatsz, ha éppen most keresed a tökéletes darabot.

Kényelmes saru Kép forrása: www.polyvore.com

A különböző pántvariációkkal megoldott saruk még mindig kikophatatlanok a nyári alapdarabok közül.

Azoknak ajánljuk, akik az igazán kényelmes fazonokhoz ragaszkodnak.

A klasszikus fekete, fehér és barna árnyalatok mellett az élénk színek (királykék, türkizkék, korall…) is hódítanak, illetve a hologrammos hatású pántok is nagyon izgalmas és divatos pántvariációnak számítanak.

A saru jól passzol egy könnyed maxiruhához, kényelmes, nyári kis ruhákhoz, sortokhoz, de akár egy hosszú farmerhoz is, nemcsoda tehát, hogy már egy ideje divatfavorit.

Telitalpú Kép forrása: www.polyvore.com

A kilencvenes évek fazonjai  a szandálok között is visszaköszönnek is. Nem csak sportosabb, vagy zárt cipők esetében jöhet szóba az egyenes formájú telitalp, hanem akár szandáloknál is.

Ennél a talpmegoldásnál is a vékonyabb, de a vastagabb egy, két, vagy sok pántos változatok is megtalálhatók a repertoárban.

A színek ugyan úgy az élénkebb, pasztell, vagy a klasszikus fekete, fehér és barna árnyalatok.

A hetvenes évek stílusa is jelen van, hiszen a platformos egybe talpak is még mindig divatosnak számítanak.

Ebben az esetben a talpak anyaga is lehet mintás, vagy akár fából készült, esetleg fonatokkal díszített, hogy még izgalmasabb küllemű lehessen a lábbelink.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)