Hatalmas nyári trend a szalma! - A leárazásokon a legjobb beszerezni ezeket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hatalmas nyári trend a szalma! - A leárazásokon a legjobb beszerezni ezeket

Az idei nyári szezon egyik legnépszerűbb anyaga kétségtelenül a szalma – ez a felelevenített, könnyed és természetes anyag nem csupán a divatban, hanem a lakberendezésben is előkelő helyet követelt meg magának. Sajátossága egyben hátránya is, hiszen a szalmát ruha formájában nem igazán tudjuk viselni, azonban a kisebb-nagyobb kiegészítők remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a te ruhatáradnak is szerves részét képezze ez az egyedi anyag.

Táskák

A szalmát talán a legkönnyebben úgy illesztheted be a ruhatáradba, ha veszel egy táskát – ez, akár teljes egészében készült ebből az anyagból, akár csak részben dobták fel vele, garantáltan trendi viseletnek bizonyul.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Messze nem csak a tengerparti nyaralásokon állja meg a helyét, bár az kétségtelen, hogy ott nem tudsz melléfogni vele. A könnyed, nyári anyagokhoz, a lenge ruhákhoz remekül passzolnak ezek a táskák, amiket nem csupán nagyüzemi változatban szerezhetsz be, hiszen kézzel is készülnek csodálatos és mindenekelőtt egyedi változatok.

Kalapok

A szalma második, hasonlóan népszerű alternatívája nem más, mint a kalap – ez a praktikus és egyben kifejezetten trendi kiegészítő idén minden egyes ruházati boltban helyet kapott. A sikkes városi viselethez éppúgy illik, mint a könnyű nyári ruhákhoz, és úgy általában a strandra, fürdőruhához.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fazontól függően sugározhat eleganciát, sportosságot, de lehet csak szimplán kényelmes. Jól passzol a többi, szalmából készült kiegészítőhöz, de önmagában is megállja a helyét, hiszen nem csak a klasszikus világos, barnás színekben szerezhető be, a szalmát előszeretettel színezik a tervezők.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?