Hatalmas nyári trend a szalma! - A leárazásokon a legjobb beszerezni ezeket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hatalmas nyári trend a szalma! - A leárazásokon a legjobb beszerezni ezeket

Az idei nyári szezon egyik legnépszerűbb anyaga kétségtelenül a szalma – ez a felelevenített, könnyed és természetes anyag nem csupán a divatban, hanem a lakberendezésben is előkelő helyet követelt meg magának. Sajátossága egyben hátránya is, hiszen a szalmát ruha formájában nem igazán tudjuk viselni, azonban a kisebb-nagyobb kiegészítők remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a te ruhatáradnak is szerves részét képezze ez az egyedi anyag.

Táskák

A szalmát talán a legkönnyebben úgy illesztheted be a ruhatáradba, ha veszel egy táskát – ez, akár teljes egészében készült ebből az anyagból, akár csak részben dobták fel vele, garantáltan trendi viseletnek bizonyul.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Messze nem csak a tengerparti nyaralásokon állja meg a helyét, bár az kétségtelen, hogy ott nem tudsz melléfogni vele. A könnyed, nyári anyagokhoz, a lenge ruhákhoz remekül passzolnak ezek a táskák, amiket nem csupán nagyüzemi változatban szerezhetsz be, hiszen kézzel is készülnek csodálatos és mindenekelőtt egyedi változatok.

Kalapok

A szalma második, hasonlóan népszerű alternatívája nem más, mint a kalap – ez a praktikus és egyben kifejezetten trendi kiegészítő idén minden egyes ruházati boltban helyet kapott. A sikkes városi viselethez éppúgy illik, mint a könnyű nyári ruhákhoz, és úgy általában a strandra, fürdőruhához.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fazontól függően sugározhat eleganciát, sportosságot, de lehet csak szimplán kényelmes. Jól passzol a többi, szalmából készült kiegészítőhöz, de önmagában is megállja a helyét, hiszen nem csak a klasszikus világos, barnás színekben szerezhető be, a szalmát előszeretettel színezik a tervezők.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!