Szaggatott farmer? Mutatjuk, hogyan viselheted nőiesen

Cseh Éva
Írta: ,
Szaggatott farmer? Mutatjuk, hogyan viselheted nőiesen

Tény, hogy a szakadt farmer most nagy divat, de tudni kell viselni. Az, hogy egy merész, szaggatott vagy kirojtozott ruhadarabot szerzel be, az önmagában nem jelenti azt, hogy máris szuper divatos vagy. Sajnos, ha nem megfelelő ruhadarabokkal viseled, pont az ellenkező hatást éred el. De hogyan is lehetsz egyszerre trendi és nőies ebben a ruhadarabban? Nézzünk egy kis útmutatót hozzá.

Kifinomult darabokkal izgalmas az összhatás

Vannak olyan ruhatípusok, amelyek nehezen kategorizálhatóak, mert éppen az anyaguk, vagy a szabásuk nem hétköznapi. Ilyen például egy csipke trikó, felső, vagy egy elegáns kimonó szerű kardigán is.

A farmer anyagát tekintve egy szerencsés választás, sok más anyaghoz nagyon jól passzol.

Rendkívül jól kombinálható légies és finom darabokkal, mint például a muszlin, vagy éppen a selyem.

Ilyenkor a két anyag közötti különbség, vagyis a kontraszt adja meg az ízét a látványnak, ettől lesz igazán izgalmas az összeállítás is.

Merj egy kicsit kísérletezgetni, mert eredeti társításokkal a megjelenésed is eredeti és még vonzóbb lehet.

Amit inkább felejts el

Legyen a farmerod nőcis, szűk, skinny fazonú, vagy éppen egy lazább boyfriend darab, biztos, hogy a túlságosan bő pulcsikkal nem fog jól mutatni. Mindkettő elég hanyag stílust képvisel, így könnyen meglehet, hogy az összhatás slampos lesz.

Túl hosszú felsővel vagy tunikával sem az igazi, ezeket is jobb kihagyni, és inkább cicanadrággal vagy harisnyával társítani őket. Bő szabású farmerrel felvéve biztos, hogy még szélesíteni is fognak téged.

Ami a lábbeliket illeti, a gumicsizma és a túrabakancs sem mutat igazán nőiesen ezekkel a darabokkal. Ha mégis ilyen szettet álmodtál meg magadnak, válassz egy szűkebb farmert és egy karcsúbb vonalú gumicsizmát.