Stílusosabban saját kezűleg? 11 diy divat-hack, amit te magad elkészíthetsz

Szőke Angéla
Írta: ,
Stílusosabban saját kezűleg? 11 diy divat-hack, amit te magad elkészíthetsz

Kép forrása: pinterest.com

A divat sokkal gyorsabban változik, mint ahogy azt az ember pénztárcája követni tudja, ezért vagy feladjuk, hogy mindig a legfrissebb trendeket hordjuk, vagy a kreativitásunkat hívjuk segítségül. Persze azzal sincs semmi gond, ha éppen nem követjük az aktuális divatot, de akkor is előfordul, hogy elunjuk megszokott ruháinkat. Ebben az esetben nem feltétlenül arra van szükség, hogy nyakunkba vegyük a várost és kiköltekezve újabb darabok után kutassunk, hiszen saját kezűleg is átalakíthatjuk azt, amink van. Ehhez nincs szükség nagy beruházásra, elég egy kis csipke, pár maradék textil és vagy tű és cérna, vagy egy ragasztópisztoly. Ha pedig attól tartasz, hogy nem elég jó a kézügyességed, szintén megnyugodhatsz, mert pofonegyszerű módszerekkel is elérhetsz látványos hatást.

Öltözz stílusosabban saját kezűleg, az alábbi tizenegy zseniális divat-hack segítségével.

Egy sima, unalmas flipflop pillanatok alatt újjászülethet menő gladiátor szandálként és ehhez mindössze két kendőre lesz szükséged.

Rögzítsd a papucs elején a kendőt egy csomóval, tekerd végig és kész is!

A rojtos farmer olyan trend, ami olykor ciki, olykor menő, ezért pláne szerencsés, ha úgy alakítod át a nadrágot, hogy később egyetlen mozdulattal eltávolíthasd a megunt rojtokat.

Mindössze annyit kell tenned, hogy textilragasztóval, vagy pár öltéssel rögzíted a szár belső részén a divatos „frufrut”.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!