5 alap ruhadarab, amivel egész tavasszal stílusos lesz a megjelenésed

Zabolai Margit
Írta: ,
5 alap ruhadarab, amivel egész tavasszal stílusos lesz a megjelenésed

Te is alig várod, hogy végre tavaszi ruhákba bújj, és ne fedjen el mindent a téli kabát, ha az utcára mész? Azért nem kell rögtön nekiesni az üzletek kirakatainak, és felvásárolni mindent, ami szembejön! Ha ügyesen válogatsz, elég lehet egy-két jól variálható, a szezon trendjeit követő alapdarabot megvenni, és minden nap divatosan öltözhetsz fel anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tenned ez ügyben.

1. Az áttetsző, légies blúz

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az áttetsző, könnyed anyagok a legnagyobb divatházak top választásai között is szerepelnek, szinte nem volt olyan tavaszi divatbemutató, ahol ne lehetett volna találkozni velük. Mi azért szeretjük, mert nőiesek, bájosak és romantikusak, egy magas derekú farmerral vagy egy stílusos ékszerrel hordva mégis vagány, bevállalós darabok. Ha szeretnéd, természetesen vehetsz alá egy kis topot vagy csipkés trikót, de a friss trendek jegyében, ha elég merész vagy, egy szép fehérneművel vagy bralette melltartóval is hordhatod.

2. Aranysárga blézer

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A marigold a tavasz egyik slágerszíne, egy elegáns vagy éppen vagány blézer ebben az árnyalatban pedig igazi aduász lehet. Egyrészt a változékony, reggel és este még hűvösebb időben jól jön valami, amit gyorsan magadra kaphatsz, másrészt szinte bármit is viselsz, egy ilyen, az egész megjelenésedet uraló darabbal azonnal trendivé és feltűnővé válsz.

3. Magas derekú bőrnadrág

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A farmer persze igazi örök darab, de ha szeretnél egy ugyanannyira jól kombinálható, ám sokkal izgalmasabb ruhadarabot is a tavaszi gardróbodba, akkor szerezz be egy magas derekú bőrnadrágot! Idén a laza, sportos változat az, ami a leginkább stílusosnak számít – ezt kardigánnal, oversized pulóverrel vagy akár egy laza pólóval is hordhatod, egy magas sarkú cipővel párosítva pedig csodákat tesz az alakoddal és a legegyszerűbb outfitet is stílusossá varázsolja.