5 dolog, amit a stílusos emberek tesznek a megjelenésükért - lesd el a trükkjeiket!

Serestyén Sára
Írta: ,
5 dolog, amit a stílusos emberek tesznek a megjelenésükért - lesd el a trükkjeiket!

Stílusos emberek azok, akikre öröm ránézni, akik mindig makulátlanul néznek ki és akármit is viselnek, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat a bőrükben. De vajon mi lehet a titkuk? Az alábbi cikkben megosztunk veled pár igen egyszerű tippet, amelyek elsajátításával te is kihozhatod magadból a maximumot.

Ha kell, szakemberhez fordulnak Kép forrása: whowhatwear.com.au

Nem csak a ruhák tisztítására, összeválogatására, de a megfelelő darabok felkutatására is időd szánnak a stílusos emberek. Éppen ezért, gyakran előfordul velük, hogy bár igazi kincsekre bukkannak, méretben vagy más módon nem feltétlenül passzol rájuk egy-egy darab. Te ilyenkor mit tennél? Nyilván ott hagynád a ruhát, és továbbállnál.

Igen ám, de a stílusos emberek tudják, hogy egy tökéletes ruhát nem lehet veszni hagyni, és inkább varrónőhöz fordulnak – számukra a jó varrónő legalább annyira fontos, mint a jó fodrász.

De nem csak egy jó varrónőt érdemes találnod, hanem egy jó cipészt és egy megbízható ruhatisztítót is.

Egyszerű ruhadarabból védjegy Kép forrása: ciel-fashion.jp

Minden stílusos embernek megvan a maga védjegye, legyen szó egy egyszerűen szabott felsőről vagy egy kiegészítőről, amit a saját stílusára formál át.

Ez lehet egy mezei póló vagy akár egy bizonyos szín is, a lényeg, hogy egy idő után eggyé váljon a te ízlésvilágoddal.

Mivel a divat mindig változik, érdemes olyan védjegyet választanod, amit könnyen alakíthatsz át vagy variálhatsz az aktuális trendeknek megfelelően.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató