5 dolog, amit a stílusos emberek tesznek a megjelenésükért

Serestyén Sára
Írta: ,

Stílusos emberek azok, akikre öröm ránézni, akik mindig makulátlanul néznek ki és akármit is viselnek, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat a bőrükben. De vajon mi lehet a titkuk? Az alábbi cikkben megosztunk veled pár igen egyszerű tippet, amelyek elsajátításával te is kihozhatod magadból a maximumot.

Időt szánnak az öltözködésre Kép forrása: barefootblonde.com

A stílusos emberek időt szánnak arra, hogy minden alkalomra megtalálják a megfelelő öltözéket, amiben fesztelenül érezhetik magukat. Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy indulás előtt tölts órákat a szekrényed átkutatásával és rendezz egy komplett divatbemutatót – csupán arról van szó, hogy tudd, mit és mivel érdemes viselned.

Ezt később csinálhatod tudatosan is, például már ruhavásárlásnál gondold végig, hogy mi az, amire igazán szükséged van, és mivel tudod majd felvenni.

Idővel annyira rutinos vásárló leszel, hogy nem is kell annyit gondolkodnod egy-egy darabon.

Vigyáznak a ruháikra Kép forrása: sumally.com

Nem számít, milyen márkájú a ruha vagy mennyibe került, egy stílusos ember mindig tiszteletben tarja a ruháit és vigyáz rájuk.

Ez nem csak abban merül ki, hogy mindig vasalt és tiszta az öltözéke, de mindent a megfelelő módon tisztít, esetleg tisztíttat.

Ügyel rá, hogy a cipői is mindig tiszták legyenek – hiszen hogyan is nézne ki egy tökéletesen összeállított szett egy kopott orrú, sáros lábbelivel?!