Kihívó helyett stílusos: a legjobb bulizós szettek, melyekre ráharapnak a pasik

Berényi Nóri
Írta: ,
Kihívó helyett stílusos: a legjobb bulizós szettek, melyekre ráharapnak a pasik

Kép forrása: songofstyle.com

A férfiak imádnak bulizni járni. Egyrészt a szórakozás miatt, másrészt pedig nők százaiban gyönyörködhetnek egész este, akik csak miattuk öltöztek ki. De van különbség kihívó és stílusos szett között. Nem feltétlenül a dekoltázsoddal hívhatod fel magadra a férfiak figyelmét (bár kétségtelen, hogy ez a leghatásosabb), hanem azzal is, ha különlegessé teszed megjelenésedet. Mutatjuk, hogyan!

Lazán szexi Kép forrása: weheartit.com

Hamarosan itt a jó idő és előveheted a kedvenc sortodat. Alapszabály, hogy a sort azért takarja a fenekedet, mert ellenkező esetben más hatást érhetsz el. Hozzá egy top és máris kész van egy nyár esti buli szett.

De, ha te igazán stílusos akarsz lenni, akkor vegyél fel rá egy átlátszó ruhát, amitől sokkal titokzatosabb lesz a külsőd. Mutatsz valamit magadból, mégsem túl sokat.

És, ha már buli, akkor jöhet egy magassarkú hozzá!

Mindent a szemnek Kép forrása: taofeminino.com.br

Van abban valami őrülten szexi, mikor egy ruha egyszerre szexi és visszafogott, mint például ez a fehér-nude összeállítás.

Persze nagyon szexi, ha egy ilyen ruha alatt kizárólag a fehérneműd van, mégis sokkal finomabb és nőiesebb, ha egy testszínű bodyval, vagy kombinéval párosítod.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!