Stílusos bringások – Inspiráló divatfotók azoknak, akik két keréken róják a várost

Írta: ,

Jó időben sokan választják a biciklizést ahelyett, hogy a közösségi közlekedés járművein, vagy épp a dugóban aszalódjanak hosszú percekig/órákig. Az első és legfontosabb persze a biztonság: legyél körültekintő, tekerj óvatosan, de emellett figyelhetsz arra is, hogy stílusosan pattanj nyeregbe. Mutatunk néhány  összeállítást, amelyekből ötletet meríthetsz a bringázós napokhoz!

Sportos és elegáns Kép forrása: buzzfeed

1/5 Sportos és elegáns

Kétségtelen, hogy egy pedált sportcipőben a legkényelmesebb taposni, de egy szűk szárú, színes farmerrel ez is jól nézhet ki.

A csíkos póló továbbra is a szezon kedvence, ez a sportos szabású zakó pedig jól illik az edzőcipős képbe, és ad egy kis eleganciát az összeállításnak.

Arról nem is beszélve, hogy egy hosszúra nyúlt estén elkélhet egy ilyen kabátka, mert a bringán, a menetszéllel szemben hűvösebbnek érezheted a levegőt.

Kényelmes és laza összeállítás, nekünk nagyon tetszik!

A vintage jegyében Kép forrása: theclothes.blogspot.hu

2/5 A vintage jegyében

Erről az összeállításról egy szó jut rögtön az eszünkbe: okos!

A vörös hajú lány bizonyára tudja, hogy hajszíne az egyik védjegye, így a bringára is került egy fonott kosár, aminek a színe harmonizál a hajkoronájával.

Így szinte bármit is visel a biciklin, mindig úgy tűnik, mintha a kétkerekű tulajdonképpen az öltözéke kiegészítője lenne.

Persze jó választás volt a magas szárú farmer is ezzel a vintage stílusú blúzzal, és a mustársárga kardigán remekül összeköti az egész összeállítást.

Külön piros pont jár az olyan finom kis részletekért, mint például a sárga minták a rövidnadrágon.

Szoknyában is lehet Kép forrása: blog.eleanorsnyc.com

3/5 Szoknyában is lehet

Sokan gondolák úgy, hogy szoknyában képtelenség feszengés nélkül bringázni.

Nos, erre rá kell cáfolnunk.

Az egész kulcsa abban rejlik, hogy megtaláld a megfelelő hosszúságú darabot, ami alól felemelt térdeknél is megfelelően takar, és a kerék sem csípi be a lobogó anyagot.

A térd alatt végződő szoknya most egyébként is divatos darab, ez a könnyű, légies anyag pedig különösen jól mutat.

A laza konty és a sportos farmering egyrészt bájos, másrészt ad egy kis vagányságot is az outfitnek, ami így abszolút bringabarát viselet.

Játék a mintákkal Kép forrása: luckyshops.com

4/5 Játék a mintákkal

Ebben az összeállításban a színekkel és a mintákkal játszik a divatblogger, ami bölcs választás, hiszen így az anyagok és a fazonok a praktikumra koncentrálhatnak.

A farmer rövidnadrágban kényelmes tekerni, a laza blúz pedig szintén nem zavar a szabad mozgásban.

A napszemüveg nem csupán stílusos darab, de tekerés közben is jól jön, kevésbé vakít el a nap, és a szemedbe kerülő portól, bogaraktól is megvéd. 

Ezzel elkerülhetsz egy esetleges balesetet, miközben még a megjelenésed is összeszedett lesz.

Jópofa pöttyök Kép forrása: preferredmode.com

5/5 Jópofa pöttyök

Ez az összeállítás a bizonyíték arra, hogy a legegyszerűbb bringás szett is lehet nagyon divatos.

A szűk farmer ezzel a bakanccsal persze inkább egy őszi napra való, de egy, a bokádat is határozottan tartó szandállal az összeállítást nyáron is viselheted.

Ne túl rugalmatlan, hanem inkább sztreccses anyagú nadrágot válassz, ebben kényelmesen és biztonságosan tudsz tekerni, egy minőségi darabról pedig ránézésre senki nem mondja meg, hogy nem valódi farmer.

A pöttyös blúz a köldök vonalában megkötve játékos eleganciát kölcsönöz az egyébként sportos szettnek, és már kész is a bájos bringás outfit.