Stílusos bringások – Inspiráló divatfotók azoknak, akik két keréken róják a várost

Zabolai Margit
Írta: ,

Jó időben sokan választják a biciklizést ahelyett, hogy a közösségi közlekedés járművein, vagy épp a dugóban aszalódjanak hosszú percekig/órákig. Az első és legfontosabb persze a biztonság: legyél körültekintő, tekerj óvatosan, de emellett figyelhetsz arra is, hogy stílusosan pattanj nyeregbe. Mutatunk néhány  összeállítást, amelyekből ötletet meríthetsz a bringázós napokhoz!

Sportos és elegáns Kép forrása: buzzfeed

Kétségtelen, hogy egy pedált sportcipőben a legkényelmesebb taposni, de egy szűk szárú, színes farmerrel ez is jól nézhet ki.

A csíkos póló továbbra is a szezon kedvence, ez a sportos szabású zakó pedig jól illik az edzőcipős képbe, és ad egy kis eleganciát az összeállításnak.

Arról nem is beszélve, hogy egy hosszúra nyúlt estén elkélhet egy ilyen kabátka, mert a bringán, a menetszéllel szemben hűvösebbnek érezheted a levegőt.

Kényelmes és laza összeállítás, nekünk nagyon tetszik!

A vintage jegyében Kép forrása: theclothes.blogspot.hu

Erről az összeállításról egy szó jut rögtön az eszünkbe: okos!

A vörös hajú lány bizonyára tudja, hogy hajszíne az egyik védjegye, így a bringára is került egy fonott kosár, aminek a színe harmonizál a hajkoronájával.

Így szinte bármit is visel a biciklin, mindig úgy tűnik, mintha a kétkerekű tulajdonképpen az öltözéke kiegészítője lenne.

Persze jó választás volt a magas szárú farmer is ezzel a vintage stílusú blúzzal, és a mustársárga kardigán remekül összeköti az egész összeállítást.

Külön piros pont jár az olyan finom kis részletekért, mint például a sárga minták a rövidnadrágon.