Idén a mackók hódítanak - A legstílusosabb plus-size férfiak!

Berényi Nóri
Írta: ,
Idén a mackók hódítanak - A legstílusosabb plus-size férfiak!

Kép forrása: b2.mk

Hölgyeim! Ahogy nálunk is hódít a plus-size, úgy a pasikat sem kerüli el, sőt…! Azt hiszem többünk nevében beszélhetek, ha azt mondom, hogy nem feltétlen vágyunk kidolgozott kockahasra, hatalmas bicepszre és szálkás testre. Na jó, ne értsetek félre, nem télapó kinézetű férfiakról van szó, hanem erős, mackósabb testalkatról, amiről tudjuk, hogy az izmokat nem a konditeremben szedte fel az illető.

Az elegáns úr Kép forrása: chubstr.com

A legtöbb mackós pasinak olyan fantasztikus kisugárzása van, hogy menten elolvadunk, igaz lányok?! És ki mondja, hogy ők nem lehetnek stílusosak? Íme, elsőszámú bizonyítékunk, hogy ez igenis lehetséges!

Egy jól megválasztott ing amúgy is aduász lehet a férfiak számára, hiszen szép vállakat varázsol nekik, ehhez egy mellény pedig elrejtheti azt a pár plusz kilót.

Jöhet hozzá a jól megválasztott farmer, tökéletes cipő és, ha még egy nyakkendő is dukál az összeállításhoz, akkor már tényleg nem lehet hova fokozni.

Jövőre ilyen Télapót kérünk! Kép forrása: chubstr.com

Bár a karácsony már elmúlt, mindenképpen értékeljük ezt az összeállítást, mert bizonyítja, hogy a stílus nem a méreteken múlik.

Kedves férfiak!

Kérünk benneteket, hogy erőltessétek meg magatokat, vegyétek elő minden kreativitásotokat, mert stílus terén magasra tettük a lécet.