Statement pulcsik – Inspiráció, ha ki akarsz tűnni

Írta: ,

A statement nyakláncok után itt vannak a statement pulcsik! Amellett, hogy ezek most igazán trendik, a különböző mintákkal és fazonokkal az egyéniséged is kifejezheted. Ha télen is szeretnél kitűnni a tömegből, segítünk egy kis inspirációval! Jöjjön a statement pulcsi top 7 összeállítás!

Titkos üzenetek

1/7 Titkos üzenetek

Sok helyen találhatsz feliratos pólókat vagy pulcsikat, de nem mindegy, hogy melyiket választod.

Mindig tartsd szem előtt, hogy az adott ruhadarab ne csak mutatós, trendi és szép legyen, de rólad is elmondjon valamit.

Ez kifejezetten igaz a feliratos darabokra, hiszen ezek kvázi konkrét üzenetként virítanak a mellkasodon.

Tipp: Olyan feliratos ruhákat sose vegyél, ami bántó, sértő vagy esetleg nem érted a szövegét – előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz miatta.

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Csillogás és kövek

2/7 Csillogás és kövek

A statement nyaklánc és egy szép pulcsi izgalmas találkozásaként tudnánk leírni a köves, gyöngyös, flitteres, csillogó-villogó pulcsikat.

Ha körbenézel a boltokban, találhatsz olyat, ami csak a nyakrésznél díszített, mintha egy nyaklánc lenne rajta, de van, aminek teljes anyagát kövek borítják.

Mi mindegyiket imádjuk, szinte választani sem tudnánk ezek közül – egy biztos, a legegyszerűbb szettet is fel tudja dobni egy ilyen pulcsi.

Tipp: Ha a felsőd hangsúlyosan díszített, akkor inkább kevesebb és egyszerűbb kiegészítőket válassz hozzá.

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Méretes minták

3/7 Méretes minták

A mintákból sosem elég. Legyen szó pöttyökről, csíkokról, különböző geometrikus formákról, tájképekről vagy fotószerű mintákról, ezekkel nehezen nyúlhatsz mellé.

Az ilyen pulcsik között találhatsz elegánsabbakat is – ez részben az anyagtól is függ – , de minél nagyobb a minta, annál jobb.

A mi kedvenceink a bohókás mintájú darabok, mint például a képen látható ananászos pulcsi.

Tipp: Ha crop fazont választasz, variáld magas derekú, elegánsabb nadrággal vagy szoknyával, hiszen a laza pulcsi szuperül passzol a szűkebb alsóhoz!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Extrém színek

4/7 Extrém színek

Ugyan télen kevesebb színt hordunk és hajlamosak vagyunk a sötétebb árnyalatokért nyúlni, néha-néha igazán beleférnek az extrém, vagy akár rikító színek.

Nincs tuti recept, hiszen mindenkinek más áll jól – a kiválasztott szín függ a hajad színétől, a bőröd tónusától, a többi ruhadarabtól, és persze az ízlésedtől is. 

Mi azt mondjuk, hogy nincs határ, jöhetnek a narancssárga, zöld, kék, lila, rózsaszín darabok!

Tipp: A hangsúlyos színeket leginkább fekete színű vagy farmer anyagú alsókkal párosítsd, a fazon pedig csak rajtad múlik! Oversize, szűk vagy crop, most minden belefér!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Állati darabok

5/7 Állati darabok

Tény: az állatmintás ruhadarabok nagyon szexik és egyben elegánsak is. De mi van, ha még ezt is feldobjuk egy kis csavarral?

Értsd szó szerint az állatmintát, és jöjjenek a macskák, a lovak, a flamingók!

Biztosan feldobja a napod, ha egy ilyen pulcsiban indulsz el dolgozni, ráadásul a munkatársaidnak is szerezhetsz vele néhány vidám pillanatot.

Választhatsz a sok kicsi vagy egy nagy minta közül – végre egy megoldás, amivel a kedvenc állataid egész nap veled lehetnek!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Virágok, virágok, virágok

6/7 Virágok, virágok, virágok

Kicsit fesztiválos, kicsit tavaszvárós – de hát mit is csinálnánk télen, ha nem a jó időt várnánk?

Ezek a darabok igazán feltűnőek és vidámak, szóval egyszerűen imádjuk őket!

A mi kedvenceink a sportos fazonú, de romantikus mintájú pulcsik, hiszen a stílusok keveredésétől ezek még izgalmasabbak és egyedibbek.

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Ünnepi kiadás

7/7 Ünnepi kiadás

Mivel karácsony előtt vagyunk, becsempésztük összeállításunkba a cuki karácsonyi pulcsikat is.

Ezeknek szinte már legendája van, a boltokban a világítós, zenélős, abszurd darabok mellett szerencsére azért szép pulcsikat is találsz, amiket tényleg szívesen felveszel az ünnepi vacsorához.

Tipp: Ha már van norvégmintás pulcsid – hiszen ez egy alapdarab – , akkor nézz szét a többi rénszarvasos, fenyőfás, feliratos vagy köves pulcsi között!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4