5 szuper sportmelltartó lelőhelyekkel

Nagy Niki
Írta: ,
5 szuper sportmelltartó lelőhelyekkel

Nőként az egyik legfontosabb ruhadarab, amit edzéshez viselhetünk, az a sportmelltartó – na jó, talán a sportcipő még vetekszik vele, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, mi tartja a lányokat a mozgás közben. Az alábbi sportmelltartókat egészen nyugodtan használhatod, nem fogsz bennük csalódni – itt az idő, hogy megtaláld az igazán hozzád illőt!

A sportmelltartó vásárlásánál egyértelműen két dolog a legfontosabb: az, hogy kényelmesen érezd magad benne, meg az, hogy jól tartsa a cicijeidet a komoly mozgás közben is.

A különböző tartóminőségű melltartók különböző méretű mellekhez és más-más sportokhoz jók, ezt is érdemes figyelembe venni, ha választani szeretnél.

Ha felveszel egy sportmelltartót, először is arra figyelj, hogy fent vagy lent nem akarnak-e kiszökni a „lányok” az anyagból.

Ha igen, akkor válassz eggyel nagyobbat, vagy más anyagból készültet, ami azért tart, de nem szorítja el őket.

A méretről az is tud árulkodni, hogy a dekoltázsod hogyan néz ki a melltartóban – kivételesen az a jó, ha nincs nagyon összenyomva, hanem van hely a cicik között, persze nagy mell esetében ez nem releváns.

Ami az anyagot illeti, itt azon múlik a dolog, hogy éppen milyen sportra szeretnéd használni.

A merevebb anyagokat a nagyobb mozgást igénylő sportokhoz vásárold (futás, crossfit, kangoo és társai), a gyengébb anyagból készült, mégis kényelmes melltartókat pedig nyugodtan használhatod pilateshez, jógához vagy súlyemeléshez, esetleg általánosabb edzőtermi edzéshez.