SOS, közeledik a bikini szezon! Így csalj optikailag egy jó fürdőrucival

Írta: ,

Elérkeztünk ismét a rettegett bikini szezonhoz, ami nők ezreit tartja félelemben. Na jó, még nem teljesen, most még van idő nekifogni egy last minute edzéstervhez és diétához, de, ha nincs időd (vagy egyszerűen csak kedved), akkor mutatunk ennél jóval egyszerűbb megoldást. Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy minden a megfelelő választáson múlik.

Átlapolt fürdőruha Kép forrása: instyle.com

1/7 Átlapolt fürdőruha

Ez a technika egyébként ruhák esetében is jó pár kilót képes lecsalni rólunk és a kis hurkák máris nem látszódnak a hason.

Ha derék tájékra kúszott fel rád az a néhány nem kívánatos plusz kiló, akkor ez számodra például egy remek választás lehet, mivel az átlapolt anyagtól sokkal kevésbé fog kidomborodni a hasad.

Elő a színekkel! Kép forrása: shareasale.com

2/7 Elő a színekkel!

Téves elgondolás, hogy, a molettebb csajoknak csak a fekete, egyberészes fürdőruha áll jól, viszont sajnos sokan mégis követik ezt a nem túl előnyös irányt.

Ezzel inkább csak azt éred el, hogy egy szürke kisegér hatását keltsd a strandon.

De miért is kellene neked elbújnod?

Válassz olyan színű fürdőrucit, ami tükrözi a személyiségedet, ami jól megy a bőröd színéhez és hidd el, nem a plusz kilóidon akad majd meg az emberek szeme, hanem a stílusodon.

 

A magas derék! Kép forrása: rvca.com

3/7 A magas derék!

Már nem a csípőfazon hódít a bikini trendben, szóval ne ragaszkodj a minél kisebb bugyikhoz.

Válassz helyette egy magasított derekú fazont, ami nem csak, hogy stílusos, kifinomult külsőt ad neked, de kapsz egy szuper karcsú derekat is ajándékba, amin tuti megakad majd az összes pasi szeme.

A hab a tortán pedig az, hogy pont ott ápol és takar, ahol kell.

4/7 Ha már fekete…

Kétségtelen, hogy vannak a feketének olyan változatai, melyek igazán ütősek lehetnek, csak meg kell találnod a számodra előnyös színkombinációkat.

Például soha ne kövesd el azt a hibát, hogy túl nagy, vagy túl kicsi fürdőruhát választasz magadnak, mert egyik sem előnyös, bármennyire is jó az alakod.

Ha pedig nem szívesen mutogatnád karjaidat, akkor az idei trend neked kedvez, ugyanis a fodrok most minden mennyiségben hódítanak.

Ez nem csak a kismellű lányoknak kedvez, hanem azoknak is, akiknek nem volt elég idejük a fekvőtámaszokra.

Szexi és előnyös Kép forrása: bloglovin.com

5/7 Szexi és előnyös

Ha nem szereted mutogatni a hasadat, viszont az egyberészes fürdőruci is távol áll tőled, akkor ez a fazon nagy kedvenced lesz idén a strandon.

Középen van egy finom kivágás, így semmiképp sem egy unalmas darab, viszont magasított derékrészének köszönhetően, a problémásabb rész fedve marad.

Valami új Kép forrása: us.billabong.com

6/7 Valami új

Idén az sem lesz gáz, ha hosszúujjú fürdőruhában indulsz le a partra, mivel abszolút trend lesz.

Hasonlít a szörfösruhához, így akár igazi sportolónak is érezheted magad.

Ez jó választás, ha egy szál bikiniben feszélyezve éreznéd magad és nem is nagyon szeretsz így mutatkozni.

A divatvilág most neked kedvez, hozd ki belőle a legtöbbet!

A nagy kedvenc Kép forrása: glamradar.com

7/7 A nagy kedvenc

Mi abszolút a fodrok szerelmesei lettünk idén, hiszen nagyon jó szolgálatot tesznek, ha egy kis slankításról van szó.

Ha a fodor deréktájon helyezkedik el, akkor pontosan a nők által takargatott hasi részt fedi el, így jó pár kilót lecsalhatsz.