Sokzsebes, csinos és praktikus darabok – nézz szét a legjobb strandtáskák között!

Boros Mariann
Írta: ,

Ha már megvan a fürdőruha és minden egyéb kiegészítő, ami a kényelmes – és persze stílusos – strandoláshoz elengedhetetlen, már csak egy csinos táskára van szükséged, amibe mindent bele tudsz pakolni. Persze, a célnak bármilyen hétköznapi táska megfelel, ám ha ügyelsz a részletekre és szereted, ha mindennek megvan a helye, válassz egy pakolós, sok zsebes, ugyanakkor vidám, színes strandtáskát – adunk egy kis ízelítőt az idei szezon kínálatából.

Vidám trópusi Kép forrása: Tschibo

Tudtad, hogy a Tschibónak nem csak a kávéja jó, hanem egyebek mellett kényelmes, trendi ruhadarabokat is vásárolhatsz náluk?

És ha már ruha, akkor természetesen a kiegészítők sem hiányozhatnak a kínálatból – strandtáskádat is beszerezheted, akár online is, a Tschibo.hu-ról.

Ez a trópusi mintás pink-zöld táska igazán vidám darabja lehet strandos kelléktáradnak.

A hatalmas cipzáras főrekeszben bőven jut hely mindennek, a kisebb rekeszek az eligazodást segítik, és még a nedves fürdőruhádat is könnyedén elkülönítheted, ha a kicipzárolható, pink zsebbe teszed! 

Online most 4495 forintért vásárolhatod meg, ITT.  

Tengerész – egy kicsit másképp Kép forrása: OTTO

A tengerész stílus idén is nagy sláger, a megszokott sötétkék-fehér színek helyett több modellje mellett ezzel a vagány piros csíkossal készült az Otto az idei nyárra.

A táskát hosszú, bőr hatású barna pántjainál fogva akaszthatod a válladra, cipzáras főrekeszében mobiltelefon-tartó zseb, belső oldalán cipzáras rekesz segít eligazodni a belepakolt holmik között.

Ezt a praktikus és csinos darabot nem csak a strandra ajánljuk, remek kiegészítője lehet egy farmer-pólós összeállításnak, de egyszínű egyrészes ruhához is telitalálat. 7495 forintért lehet a tiéd, az Otto webshopjából.