A sokoldalú kötött pulcsi: sokkal izgalmasabb, mint gondolnád

Kovács Andrea
Írta: ,
A sokoldalú kötött pulcsi: sokkal izgalmasabb, mint gondolnád

A hideg hónapokban az egyik legpraktikusabb viselet a kötött holmi. Ezek a darabok nem csak látványosak és kiválóan passzolnak a szezonhoz, hanem a lehető legmelegebb ruháknak is bizonyulnak. A legtöbben előszeretettel választják a kötött pulcsikat télen – de hogyan viselheted ezt az alapdarabot igazán sokoldalúan?

Elő a szoknyával Kép forrása: fabyoubliss.com

A kötött pulcsik messze nem csak a nadrágokhoz passzolnak, remekül illenek a szoknyákhoz is.

Akár hagyományos kötött pulóvert is felvehetsz (főleg egy magasított derekú darabhoz), de a testhezállóbb, sokszor inkább csak kötött hatást idéző darabok is tökéletesek erre a célra.

Érdemes őket neked is derékhangsúlyos szoknyákkal – vagy akár nadrágokkal, ha azokat egyértelműen jobban kedveled – viselned, hiszen ezek nem csak kiemelten divatosak, hanem csodálatos alakformálók is egyben.

Sokan azért kerülik a kötött pulóvert, mert elveszik benne az alakjuk. Nos, egy ilyen megoldással ez a probléma teljes mértékben kiküszöbölhető.

 

Az elmúlt időszakban egyértelműen divatosak voltak a kardigánok, minden szezonban, formában és méretben hódítottak. Természetesen nem maradhatnak ki a télből sem, főleg nem akkor, ha már kicsit unod a hagyományos pulóvereket és szetteket.

Egy ilyen túlméretezett, kötött kardigán egyenesen remekbeszabott választás a hideg hónapokban, bár kabáttal párosítva kényelmetlen lehet a párosítás.

Vagy mégsem? A megoldás tulajdonképpen annyi, hogy ha ilyen kardigánt veszel fel, akkor célszerű kabátból is megegyező hosszt viselned – így nem fog kilógni és zavarni a plusz réteg, miközben az utcán sétálsz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba