Sikkes szilveszteri szettek, ha te szeretnél a legragyogóbb lenni egész éjszaka

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Sikkes szilveszteri szettek, ha te szeretnél a legragyogóbb lenni egész éjszaka

Az év utolsó estéjén a többség szeretné kihozni magából a maximumot. Te is arra törekszel, hogy feltűnő, sikkes és egyúttal elragadó szettben kápráztasd el a környezetedet? Próbáld ki az alábbi szettek valamelyikét, és garantáltan nem marad el a siker!

Az elmúlt időszakban ismét hatalmas sláger lett az állatminta, és az ejtett vállú felsők is divatosak maradtak – egyértelmű, hogy a két irányzat ötvözéséből csak tuti befutó szett lehet.

Nagyon sikkessé és elegánssá teszi az összeállítást egy egyszerű, sztreccs fekete nadrág, vagy – a ruha hosszától függően – harisnya, amit persze szigorúan magassarkúval kell kombinálnod az év utolsó partiján.

 

Nem lehet megunni a derékszabású nadrágokat és persze a szoknyákat sem, amik – fazontól, stílustól függően – még az ünnepi felesleget is jól elrejthetik.

Ami biztos, egy ilyen rojtos szoknyában és egy feltűnő, csillogó, hosszú ujjú felsőben nem maradsz észrevétlen egy buliban sem.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!