Sikkes szettekben a fekete - Trükkök, hogy lehengerlő és ne lehangoló legyél benne

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Sikkes szettekben a fekete - Trükkök, hogy lehengerlő és ne lehangoló legyél benne

Mindig is imádtam a fekete szetteket, megunhatatlanul imádom ezt a nem túl feltűnő, ám annál elegánsabb színt. Egy időben tudatosan próbáltam színesebben, feltűnőbben öltözni, de gyorsan rájöttem, hogy az egyszerűen nem az én világom, és záros időn belül visszatértem a jól bevált feketéhez. Bár alapvetően egy semleges, lehangoló színről beszélünk, sosem érzem unalmasnak a szettjeimet – éppen ellenkezőleg! Mutatok pár trükköt, amikkel te is izgalmassá teheted a feketére építő összeállításaidat!

A fekete mindig alapvető a kínálatot illetően, bármilyen trendről is legyen szó, egész biztosan be tudsz szerezni néhány ruhadarabot az adott színben.

Ezt érdemes is kihasználni, ha nem akarod túlságosan unalmas formában viselni a feketét.

Az idei szezont tekintve kihagyhatatlan a magas derekú nadrág, vagy éppen a szoknya, erre a két alapdarabra bátran építheted a trendi, fekete szettjeidet.

Nem lóg ki a sorból a bakancs sem, és a fémes, bőrhatású anyagok hasonlóképpen egyedivé, feltűnővé teszik a megjelenésedet akkor is, ha tetőtől talpig feketébe öltözöl.

A fekete titokzatos, különleges és általában nagyon is szexi – dacára annak, hogy nem éppen a legvidámabb színünk.

Bár sokan rásütik, hogy általa túlságosan is beleolvadunk a tömegbe, ha jól válogatod meg az alapdarabokat, akkor erről szó sem lehet.

Nagyon szexi lehet a megjelenésed, és garantáltan mindenki felfigyel majd rád, ha például fekete szoknyával, combcsizmával, vagy éppen egy harisnyával koronázod meg az összeállításaidat.

Ezek kicsit közönségesnek hathatnak, de nem kell feltétlenül egy szetten belül viselned őket – ha mégis megteszed, rengeteget finomíthatsz az összhatáson egy oversized szabású pulóverrel, vagy éppen ballonkabáttal.

 

A feketére tekinthetsz egyfajta alapként is: mivel a maga nemében semleges és egyszerű, remekül passzol a különféle mintákhoz.

Ha van egy teljesen fekete felszerelésed, amire alapként tudsz tekinteni, akkor mindig elég csak egy-két trendi kiegészítőt megvenned hozzá, máris naprakész lehet a megjelenésed.

Jó példa erre a manapság kifejezetten népszerű állat- vagy tyúklábminta, esetleg a kockák – mindegyik csodásan passzol a fekete színhez, függetlenül attól, milyen kiegészítőről, vagy milyen árnyalatú ruháról beszélünk.

A minták segítségével nagyon könnyen feldobhatod a fekete szettjeidet, és akár monokróm összeállításokban, akár színesebben viseled az alapot, garantáltan nem lesz unalmas az outfited.

A fekete kellően semleges ahhoz, hogy egészen különleges szettekben, vagy éppen anyagokban öltsd magadra.

Míg egy rózsaszín, vagy éppen piros tüllszoknyát a legtöbb felnőtt nem igazán engedne meg magának, addig ez a darab feketében már jóval hétköznapibb – persze még így is kellően feltűnő lesz.

Ugyanígy, a hagyományosabb anyagok is megbolondíthatóak a már korábban is említett bőrberakásokkal, vagy éppen a láncokkal, szegecsekkel, amik nem feltétlenül kölcsönöznek túlzottan rockos megjelenést.

A hideg hónapokra ideális választás a műszőrméből készült kabát, mellény, vagy az alaposan elnagyolt pulóver is, ami nem csak izgalmasan trendi viseletet jelent: a hideg ellen is remek választás.