Sikk az utcán: 7 tavaszi szett bokacsizmával

Írta: ,

Mi már alig várjuk az igazi jó időt, de a tavasz sokszor még csalóka, és a tornacipők meg a balerinák néhány csepp esőt sem bírnak. Egy megbízható bokacsizma hű társad lehet ebben a szezonban, ráadásul annyiféle szettel hordhatod, hogy talán nem is lesz annyi tavaszi nap, hogy minden ötletedet kipróbáld. Mi is mutatunk néhány kihagyhatatlan összeállítást!

1/7 Miniszoknyával

Egy vastag sarkú bokacsizma kicsit keményebb, vagányabb viselet, de éppen ezért mutat annyira jól egy miniszoknyával: a kontraszt nagyon ütős végeredményt hoz, egy laza dzseki pedig felteszi az i-re a pontot: a végeredmény sportos, laza, mégis szexis viselet, kiváló módja, hogy megmutasd szép lábaidat anélkül, hogy túlságosan tolakodó lenne a megjelenésed.

2/7 Boyfriend farmer

A lazább, maszkulin vonalvezetésű farmerek ebben a szezonban is nagy kedvenceink lesznek, főleg, ha egy magas sarkú bokacsizmával teszik nőiesebbé őket.

Ebben az összeállításban különösen szeretjük, hogy az elegáns darabok mellett is milyen jól mutat a laza, koptatott nadrág, és hogy az egészet milyen jól egyberántja a vagány, mégis nőies cipő.

3/7 Plisszírozott szoknya

Még nagyon változékony lehet az időjárás, ezért nem árt, ha rétegesen öltözködünk: a plisszírozott szoknyák továbbra is hihetetlenül trendinek számítanak, már egy kis tavaszi érzést csempésznek a hűvösebb napokba is, de a visszafogott színeknek köszönhetően mégis elegáns hatást keltenek.

A vastag sarkú és kicsit bő szárú csizma elegáns, mégis laza és játékos választás, akárcsak maga a szoknya, ezért illik olyan jól a szetthez.

4/7 Nyári darabokkal

Nem bírod már kivárni, hogy jó idő legyen, és szeretnéd elővenni a kedvenc nyári darabjaidat?

Válassz színes, könnyű nyári szoknyád mellé egy kardigánt és egy elegáns bokacsizmát, és tavaszira hangolhatod a szettet.

A zárt cipő fölött libegő könnyű anyag különösen bájos benyomást kelt.

5/7 Bőrdzsekivel

A vagányabb fazonú bokacsizma szinte megköveteli magának a bőrdzsekit és a kalapot, amit egy laza napszemüveg tesz igazán dögös összeállítássá.

Ha egyszerre szeretnéd belevalónak és nőiesnek érezni magadat, idén tavasszal viseld mindezt a szezon egyik divatszínével, az élénk napsárgával, és biztos, hogy sokan megfordulnak majd utánad.

6/7 Bokanadrággal

A bokacsizma és a bokanadrág értelemszerűen jól mutatnak egymással, a reneszánszát élő kilencvenes évek jegyében pedig még inkább előtérbe kerülnek ezek a darabok.

Viseld néhány retró kiegészítővel, és a fehér vagy nude színű bokacsizma azonnal a legfrissebb divat szerinti darabbá válik.

7/7 Elegánsan

Egy magas sarkú bokacsizma akár egy kiskosztümmel is megállja a helyét, így üzleti tárgyalásra, megbeszélésre is nyugodtan mehetsz benne.

Elegáns, mégis modern és nőies viselet, főleg, ha egy izgalmas táskát és egy stílusos kiskabátot választasz hozzá, de a színekkel bánj óvatosan, hogy megőrizd a szett profi kisugárzását.