Sikk az utcán: 7 tavaszi szett bokacsizmával

Zabolai Margit
Írta: ,
Sikk az utcán: 7 tavaszi szett bokacsizmával

Mi már alig várjuk az igazi jó időt, de a tavasz sokszor még csalóka, és a tornacipők meg a balerinák néhány csepp esőt sem bírnak. Egy megbízható bokacsizma hű társad lehet ebben a szezonban, ráadásul annyiféle szettel hordhatod, hogy talán nem is lesz annyi tavaszi nap, hogy minden ötletedet kipróbáld. Mi is mutatunk néhány kihagyhatatlan összeállítást!

Egy vastag sarkú bokacsizma kicsit keményebb, vagányabb viselet, de éppen ezért mutat annyira jól egy miniszoknyával: a kontraszt nagyon ütős végeredményt hoz, egy laza dzseki pedig felteszi az i-re a pontot: a végeredmény sportos, laza, mégis szexis viselet, kiváló módja, hogy megmutasd szép lábaidat anélkül, hogy túlságosan tolakodó lenne a megjelenésed.

A lazább, maszkulin vonalvezetésű farmerek ebben a szezonban is nagy kedvenceink lesznek, főleg, ha egy magas sarkú bokacsizmával teszik nőiesebbé őket.

Ebben az összeállításban különösen szeretjük, hogy az elegáns darabok mellett is milyen jól mutat a laza, koptatott nadrág, és hogy az egészet milyen jól egyberántja a vagány, mégis nőies cipő.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba