Sétálj egyet a virtuális cipőmúzeumban!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ha szeretnél úgy múzeumba menni, hogy közben ki sem teszed a lábadat otthonról, akkor a virtuális múzeumokat neked találták ki. Ha pedig szereted a cipőket nézni, viselni, vagy akár csak megrökönyödni azon, hogy milyen képtelenségek léteznek, akkor a Virtuális Cipőmúzeum tényleg a legnagyobb kedvenced lesz!

Válogatás Kép forrása: virtualshoemuseum.com

A múzeumot több szempontból is megtekintheted: végigmehetsz a tervezők listáján, megnézheted a színek és anyagok alapján csoportosított darabokat, és természetesen külön rovatba kerültek a balerinák, alkalmi cipők, bakancsok, csizmák, félcipők és még sorolhatnánk.

Talán a cipőtípusokkal érdemes kezdeni a virtuális múzeumlátogatást, mivel így tematikusan átláthatod, hogy mi minden kerülhet ki a tervezők kezei közül.

Annyi biztos, hogy a kreativitás határa csakis a csillagos ég, vagy néha még az sem!

Cipőtípusok Kép forrása: virtualshoemuseum.com

Vegyünk egy példát és nézzük végig, hogy milyen papucsokat mutatnak be a múzeum látogatóinak a tervezők.

Találhatunk itt olyan, akár még praktikusnak is tűnő darabot, mint a felmosásra való szalagokkal felszerelt flip-flop papucs, vagy az amerikai elnökválasztás finishét idéző, az elnökjelöltek gumifigurájával ellátott darabok, az őszi levelekkel díszített papucs, vagy a kesztyűben végződő, egyébként teljesen nyitott megoldás is.

És ez még csak a kezdet, hiszen várnak ránk a cipők, amik egy komplett nadrágban végződnek, a rózsákkal díszített talpak, klumpák, csizmák, és persze a platformok, hihetetlen kivitelben.