Amikor semmi sem áll jól: 5+1 megoldás outfit-krízis esetekre

Pölz Kitti
Írta: ,

Reggeli kóma, gyors kávéfőzés, készülődés az értekezletre, jöhet a haj és a smink, aztán a ruhásszekrény és a tükör között két-három lazább agyérgörcs - ismerős helyzet? Nők vagyunk, el kell ismernünk, hogy bizony vannak olyan napok, amikor felvehetnénk egy ránk szabott, stylistok és designerek által összeállított, gyönyörűen hozzánk passzoló ruhát is, akkor sem történne semmi, ugyanolyan elégedetlen arccal bámulnánk magunkat a busz tükröződésében és ugyanolyan kedvetlenséggel állapítanánk meg, hogy ez a szett bizony rossz döntés volt. Mert -ismét hangsúlyoznom kell- nők vagyunk, és nekünk vannak ilyen napjaink. Namármost, ahelyett, hogy legközelebb is nyolc-tízszer átöltöznél, majd maradnál az eredeti, legelső összeállításnál, inkább nyúlj 100%-ig bevált módszerekhez és hagyd a kísérletezést kevésbé kedvetlen napokra - mutatunk 5+1 megoldást, hogy tudd, mi működhet, ha végképp elakadtál!

Nem érdemes sokat bíbelődnöd a megunt farmerjaiddal, ha nem éppen a legkreatívabb napjaidat éled, mégis szeretnél szuperül kinézni: csak vedd elő a szekrényből a legkülönlegesebb szoknyádat!

Egy mintás, gyönyörű darab egy átlagos felsőből is a legtöbbet tudja kihozni, plusz akkor is nőies marad a megjelenésed, ha végül a tornacipőd mellett döntesz - nem sok ruhadarab mondhatja el ezt magáról!

Ez az egyik legbiztosabb módszer, ha nem akarsz mellényúlni!

Legközelebb, ha már a második szettnél tudod, hogy “ma semmi sem áll jól”-napod van, vedd elő a legszűkebb nadrágod a legbővebb felsőddel - ez a két ruhadarab annyira jól kiegyensúlyozza egymást, hogy a színek miatt sem kell aggódnod, a fekete-fehér-szürke-vajszín is tökéletesen működik!

Egyre viszont nagyon figyelj, ha ezt a megoldást választod: csak egyféle mintát viselj egyszerre!

Ez a csíkos nadrág például tökéletes ahhoz, hogy feldobj egy kicsit bő, teljesen átlagos pulcsit.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!