Apró a gardróbod? 5 ruhatárolási módszer, hogy minden elférjen

Zabolai Margit
Írta: ,
Apró a gardróbod? 5 ruhatárolási módszer, hogy minden elférjen

Abba még belenyugszol, hogy a gardróbod mérete miatt te nem halmozhatod fel a végtelenségig a soha nem hordott ruhákat, de hogy már a kedvenc darabjaidnak se legyen helye? Trükkjeinkkel több teret nyerhetsz, így egyetlen kedves darabodtól sem kell megválnod majd.

Tárolás, több szinten Kép forrása: pinterest

Ha szükséged lenne néhány extra szekrényre, de azokat már nem tudnád hová tenni, érdemes elgondolkodni azon, hogy az ágyadat galériaágyra cseréled.

Így az alatta felszabaduló helyre betehetsz még néhány polcot vagy szekrényt, de akár állványokat is, a teret pedig függönnyel vagy más térelválasztó megoldásokkal is elszeparálhatod, így kifejezetten esztétikus és praktikus kis gardróbszobát rendezhetsz be magadnak, ami kívül és belül is jól mutat.

Kiszervezés

Ha a ruháknak már nem jut hely a gardróbban, de van néhány talpalatnyi szabad hely a szobádban, akkor a multik által olyan nagyon szeretett kiszervezés lesz nálad a megoldás.

Érdemes átválogatni azokat a ruhákat, amiket a leggyakrabban hordasz, és ezeket egy különálló ruhakasztóra lógatni.

Az állvány alsó részére cipők kerülhetnek, a felső részére pedig akassz ruhafogasokat, és erre lógasd rá a blézereket, blúzokat. Az állvány két végére kerülhetnek a sálak, nyakláncok, egyéb apróságok is, amelyek így szintén rendezettek lesznek.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató