Ruhák, amelyeket kerülnöd kell bizonyos kor felett

Írta: ,

Annak érdekében, hogy megőrizd a fiatalos ragyogást, meg kell győződnöd, hogy a megfelelő ruhákat viseled bizonyos kor felett is. A következő ruhadarabokat jobb kerülni - na nem feltétlenül azért mert esztétikátlanok, hanem mert általában nem illenek egy középkorú vagy idős nő stílusához.

Miniszoknya és short

1/5 Miniszoknya és short

Nem hordhatod harmincas éveidben a huszonéves lányoknak való ruhákat, de huszonévesen sem választhatsz tinédzsereknek valókat.
Szedd össze az összes falatnyi miniszoknyát és rövidnadrágot a szekrényedből és ajándékozd fiatal ismerős lányoknak! Egyedül bikini fölött, a strandon mutatnak jól, azonban minden más alkalomra kerüld ezeknek a ruhadaraboknak a viseletét.
Azok az idősebb nők, akik mégis tenyérnyi "alsóruházatot" hordanak, nevetségessé teszik magukat, kétségbeesett öreglányoknak tűnnek.

Pocakmutogató pólók

2/5 Pocakmutogató pólók

Egy bizonyos kor után a póló alól nem lóghat ki a hasad, a köldökmutogatós korszaknak vége! 
Bár egyik életkorban sem szép látvány az utcán, 30 felett tudatosan törekedni kell kevesebbet megmutatni testedből. Ha kidolgozott hasfalad van, azt úgyis észreveszik az emberek, nem kell attrakcióvá tenni.

Váll nélküli felsőrészek

3/5 Váll nélküli felsőrészek

A váll nélküli feszes felsőrészektől is meg kell szabadítani a szekrényt, ha elmúltál már 35.
Ez főként azért ajánlatos, mert a gravitáció megteszi a hatását és a mellek veszítenek feszességükből, ráadásul a kar is petyhüdtebbé válik. Ha fiatal vagy még jól áll, hisz a melleknek van tartásuk, és a kar is feszes.

Szakadt farmer

4/5 Szakadt farmer

Ez az a ruhadarab, amelyet 30-tól kezdődően minden nőnek el kell kerülnie, hacsak nem rocksztár az illető.
Hatalmas trend volt ez a 80-as években, és lassan visszatért napjaink divtajába is. Az igazság azonban az, hogy nem leszünk sem szebbek, sem csinosabbak tőle, ezért sem fáj annyira megszabadulni tőle.

A legjobb elkerülni a szakadt, lerobbant külsőt.

Tunika ruhaként

5/5 Tunika ruhaként

A tizenévesek szívesen hordják a tunikákat ruhaként, de 20 fölött ez már nem vonzó. A tunika a combnál ér véget, és egyik nő sem szeretné ennyire mutogatni magát.
Ha tunikát szeretnél viselni, hordj alá nadrágot, vékony farmert; nemcsak klasszikus viselet, de igen érzékivé teszi a megjelenést. A bokavédők is finom kiegészítői lehetnek a "felnőtt" nőknek.