Ruhafazonok, amikben sokkal vékonyabbnak tűnsz majd

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ruhafazonok, amikben sokkal vékonyabbnak tűnsz majd

Van rajtad pár pluszkiló? Nem lehet minden hibát maximálisan elrejteni az öltözködéssel, de azért akadnak olyan fazonok, amik segíthetnek elérni a hőn áhított tökéletes alakot.

Derékban húzott

Ha karcsú a derekad, akkor azért, ha pedig némileg vastagabb, akkor azért fog jól állni a derékhangsúlyos fazon. Mindenkinek formál az alakján az ilyen ruha, hiszen segít kialakítani a tökéletes homokóra vonalat. Ráadásul a legtöbb nőnek (az alma alkatúak kivételével) itt a legvékonyabb a teste, ezért érdemes ezt a területet kiemelni egy derékban húzott fazonnal, egy övvel, vagy akár egy idáig érő, hosszabbított fazonú nadrággal. A derékhangsúlyos egybe ruhák is tökéletesnek bizonyulnak, főleg, ha az alsó rész lazább, bővebb fazonú.

Mell alatt húzott

Akárcsak a derékban húzott fazon, úgy a mell alatti szűkítés is sokat lendíthet az alakodon. Az ilyen ruhák kiemelik a melleket és optikailag magasabbra helyezik a test középpontját, ezáltal karcsúsítanak.

Pocakkal rendelkező nőknek tökéletes választás az olyan ruha, ami mell alatt feszes, lejjebb viszont laza, hiszen így maximálisan elrejthető minden zavaró hurkácska, csak a szép dekoltázs és a magasabbnak tűnő alkat marad. A túl nagy mellekkel bíró hölgyek azonban vigyázzanak ezzel a választással, számukra mindenképpen előnyösebb egy szolidabb kivágás.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján