5 női ruhadarab, amiért odavannak a pasik

Stumpf Bea
Írta: ,
5 női ruhadarab, amiért odavannak a pasik

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy melyek azok a szettek, amiket valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem szeretnek a pasik. Most viszont jöhetnek végre azok a ruhák, amikért teljesen odavannak! Persze nem biztos, hogy minden egyes férfira igazak a következők, de a saját minikutatásunk szerint ezekkel a darabokkal nem igazán lőhetsz mellé.

Csipke fehérneműk Kép forrása: de.weddbook.com

Nem meglepetés, hogy a listába a gyönyörű, részletesen kidolgozott csipke fehérneműk is belekerültek.

Ha a pasikat kérdeznénk, biztos azt mondanák, hogy azért van egy-két szituáció, amikor szívük választottja mindegy miben van, akár egy laza pizsiben smink nélkül is tökéletes lenne, de ki mondana ezek mellett nemet egy gyönyörű csipke fehérnemű szettre?

Tipp: Hétvégén lepd meg te is a párodat egy új csipke összeállítással, biztosan imádni fogja!

A kedvenc miniruhád Kép forrása: wachabuy.com

A kis fekete miniruhád tuti, hogy neked is szerencsedarab a szekrényedben, és amikor biztosra akarsz menni, ezt veszed fel.

Ahogy a szabály is mondja, a kevesebb néha több, azaz jó, ha nem teszel ki mindent egy ilyen kis miniruhában sem, hiszen a fiúk szeretik a kicsit sejtelmes részleteket.

Tipp: Mindig az alakodhoz leginkább passzoló fazont válassz, ami lehet egy hátul kivágott, egy mélyen dekoltált vagy egy lazább darab is!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján