5 ruhadarab, amit imádnak a férfiak

Írta: ,

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy melyek azok a szettek, amiket valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem szeretnek a pasik. Most viszont jöhetnek végre azok a ruhák, amikért teljesen odavannak! Persze nem biztos, hogy minden egyes férfira igazak a következők, de a saját minikutatásunk szerint ezekkel a darabokkal nem igazán lőhetsz mellé.

Magassarkúk Kép forrása: modaa.net

1/5 Magassarkúk

Nem biztos, hogy óriási újdonságot mondunk azzal, hogy a pasik szeretik, ha magassarkúban vagy, bár az sem mindegy, milyen az adott darab, és mivel párosítod össze.

Valamiért a hegyesebb orrú, tűsarkú cipők szinte minden férfi gyengéi, míg a számunkra megváltásként létező vastagsarkú vagy telitalpú platformos cipőket kevésbé kedvelik.

Tipp: Ha a szakadt farmer, fehér póló és magassarkú hármasát választod, azért egyszerűn megőrülnek majd, hiszen ez egyszerre laza, vagány és szexi!

Fehér farmer Kép forrása: creemmagazine.com

2/5 Fehér farmer

A fehér szűk, akár szakadt farmerek szinte minden szettet kicsit elegánsabbá és szexibbé tesznek. Jól tudod kombinálni bármilyen színnel és akármilyen cipővel, így biztos neked is alapdarab a szekrényedben.

Főleg tavasszal és nyáron előnyös, hiszen a lebarnult bőr mellett szinte világít rajtad a fehér. Ha szeretnél a pasid kedvében járni, akkor a következő randinapra egy fehér nadrágos szettben indulj el, biztos imádni fogja!

Oversize ingek Kép forrása: stylecaster.com

3/5 Oversize ingek

Az oversize ingeket mi is imádjuk, hiszen többféleképpen variálhatakó, kényelmesek, és ha megfelelő kiegészítőkkel kombinálod őket, akkor igazán szexi is lehet az összhatás.

A pasiknak valamiért igazán tetszik, ha oversize ingeket viselünk, de arra mindenképp figyelj, hogy ha felül laza a szetted, akkor alul egy szűk, magas derekú nadrág, egy passzos sort vagy szoknya legyen rajtad, hiszen így az alakod is szuperül kihangsúlyozhatod, a pasidnak pedig olyan érzése lesz, mintha reggel az ő ingében indultál volna el.

A kedvenc miniruhád Kép forrása: wachabuy.com

4/5 A kedvenc miniruhád

A kis fekete miniruhád tuti, hogy neked is szerencsedarab a szekrényedben, és amikor biztosra akarsz menni, ezt veszed fel.

Ahogy a szabály is mondja, a kevesebb néha több, azaz jó, ha nem teszel ki mindent egy ilyen kis miniruhában sem, hiszen a fiúk szeretik a kicsit sejtelmes részleteket.

Tipp: Mindig az alakodhoz leginkább passzoló fazont válassz, ami lehet egy hátul kivágott, egy mélyen dekoltált vagy egy lazább darab is!

Csipke fehérneműk Kép forrása: de.weddbook.com

5/5 Csipke fehérneműk

Nem meglepetés, hogy a listába a gyönyörű, részletesen kidolgozott csipke fehérneműk is belekerültek.

Ha a pasikat kérdeznénk, biztos azt mondanák, hogy azért van egy-két szituáció, amikor szívük választottja mindegy miben van, akár egy laza pizsiben smink nélkül is tökéletes lenne, de ki mondana ezek mellett nemet egy gyönyörű csipke fehérnemű szettre?

Tipp: Hétvégén lepd meg te is a párodat egy új csipke összeállítással, biztosan imádni fogja!