8 ruhadarab és kiegészítő, ami kövérít

Kovács Andrea
Írta: ,
8 ruhadarab és kiegészítő, ami kövérít

Ha van rajtad némi súlyfelesleg, kerüld a következő ruhadarabokat, mintákat, mert ezek nemhogy slankítanának, de még rád is tesznek pár kilót. Lássuk, melyek azok a divatos modellek, melyeket jó lenne elkerülni!

Virágminta

Igaz, évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a színes virágminták, mégis a molettebbek inkább kerüljék, mivel pár kilóval többnek mutatják őket – és mindenkit.

Ha mégis nagyon ragaszkodsz ezekhez a vidám, tavaszi díszítőelemekhez, válogass olyan darabokat, ahol csak elvétve, egy-egy függőleges sávban ékesítik a virágok a ruhát, ne pedig olyat, ahol az egészet, teljes egészében tarkítják!

Ugyanolyan alsó/felső

Ha lehet, kerüld azt, hogy ugyanolyan színű felső-és alsórészt hordj, mivel akkor nem töri meg semmi az alakot. A színekkel fantasztikusan lehet játszani, akár több kilót is lefaraghatsz az alakodról a megfelelő árnyalatok kombinálásával, ezt ne feledjük kihasználni!

Ez talán a fekete színnél kivétel – mivel köztudottan vékonyít-, de hogy ne fessünk úgy, mint aki gyászol, párosítsuk élénk színű ékszerekkel és táskával!

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő