7 ruhadarab, ami a férfiak szerint egyáltalán nem dögös

Fehér Dia
Írta: ,
7 ruhadarab, ami a férfiak szerint egyáltalán nem dögös

Kép forrása: Charles Fair/unsplash.com

Érdekes lehet a nemek közötti különbség abból a tekintetből is, hogy például mely női ruhadarabok számítanak vonzónak a nők és a férfiak számára. Oké, vannak egészen nyilvánvaló szereplők a listán, például egy csipkés fehérnemű és a testhezálló ruha el tudja csavarni a férfiak fejét. Azonban vannak olyan darabok, amiket a nők szeretnek, a férfiak viszont valamiért leszavazzák őket.

Természetesen egyáltalán nem azt mondjuk, hogy mostantól ezeket örökre száműznöd kell a gardróbodból, de helyzeti előnyhöz juthatsz, ha tudod, mit ne vegyél fel mondjuk egy randira. Íme 7 olyan dolog, amivel ki lehet őket kergetni a világból.

Ez a klasszikus ma már nem is számít annyira divatosnak, a férfiaknak viszont egyáltalán nem jött be, még fénykorában sem.

Egyszerűen túl soknak gondolják, amiben van is igazság, hiszen a legtöbbet a térdünkig kellett körbetekerni a lábszárunkon.

Lehet, hogy kicsit mindenki Xenának érezte magát benne, pedig rengetegszer csúsztak le a pántok és az sem volt kellemes, amikor levétel után a nyoma a bőrödben maradt.

A bő, oldalzsebes nadrágok hasonló felsőkkel kombinálva szintén nem vonzóak a férfiak szerint, hiszen nem emelik ki az alakot, ráadásul sokak szerint még a pasikon is ciki volt a 90-es és 2000-es években.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!