5 női ruhadarab, amitől zsonganak a férfiak

Kovács Andrea
Írta: ,
5 női ruhadarab, amitől zsonganak a férfiak

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy melyek azok a szettek, amiket valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem szeretnek a pasik. Most viszont jöhetnek végre azok a ruhák, amikért teljesen odavannak! Persze nem biztos, hogy minden egyes férfira igazak a következők, de a saját minikutatásunk szerint ezekkel a darabokkal nem igazán lőhetsz mellé.

A kedvenc miniruhád Kép forrása: wachabuy.com

A kis fekete miniruhád tuti, hogy neked is szerencsedarab a szekrényedben, és amikor biztosra akarsz menni, ezt veszed fel.

Ahogy a szabály is mondja, a kevesebb néha több, azaz jó, ha nem teszel ki mindent egy ilyen kis miniruhában sem, hiszen a fiúk szeretik a kicsit sejtelmes részleteket.

Tipp: Mindig az alakodhoz leginkább passzoló fazont válassz, ami lehet egy hátul kivágott, egy mélyen dekoltált vagy egy lazább darab is!

Magassarkúk Kép forrása: modaa.net

Nem biztos, hogy óriási újdonságot mondunk azzal, hogy a pasik szeretik, ha magassarkúban vagy, bár az sem mindegy, milyen az adott darab, és mivel párosítod össze.

Valamiért a hegyesebb orrú, tűsarkú cipők szinte minden férfi gyengéi, míg a számunkra megváltásként létező vastagsarkú vagy telitalpú platformos cipőket kevésbé kedvelik.

Tipp: Ha a szakadt farmer, fehér póló és magassarkú hármasát választod, azért egyszerűn megőrülnek majd, hiszen ez egyszerre laza, vagány és szexi!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!