5+1 ruhadarab, amit a pasik ki nem állhatnak

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 ruhadarab, amit a pasik ki nem állhatnak

Akár randira készülsz, akár lazítás a program, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket az apukádon és a tesódon kívül más hímnemű jobb, ha nem lát rajtad. Nyugi, nem kell az egész stílusodat megváltoztatnod, hogy bejöjj a pasiknak!

Túl sok rojt és bojt

Tény, hogy a kiegészítőkön lógó bojtok vagy rojtok segítségével ügyesen kiegyensúlyozhatod az egész szetted és alakod.

Kis mértékben még el is megy, ha viszont az egész öltözeted erről szól, ne csodálkozz, ha a férfiak szőnyegszegélynek vagy függönyzsinórnak titulálnak.

A bojtok mindemellett kislányossá teszik megjelenésedet.

Arra is figyelned kell, hogy a bojtokat és a rojtokat más látványos megoldással ne kombináld, mert kaotikus lesz az összhatás! Ne feledd, kevés divattervezőnek sikerül olyan minőségi, jó szabású ruhadarabot terveznie, amin a "csupa-rojt" jól mutat.

Akkor mi tetszik a pasiknak?

Ha muszáj általánosítani, simán ki merjük jelenteni: az egyszerű darabokat szeretik, amelyek megmutatják a személyiséged, az alakod és a stílusod. Ami a kiegészítőket illeti, célszerű csak a legszükségesebbekre szorítkozni.

A csilingelő karkötőhalmaz és a vállra lógó fülbevaló kifejezetten riasztóan szokott rájuk hatni. Bizonytalanság esetén bátran kérdezd meg egy fiú rokonod vagy haverod, mit gondol az adott cuccról.

De vásárolni ne vidd magaddal, ha nem akarod, hogy szegény unalmában elpusztuljon!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!