5 női ruhadarab, amiért odavannak a férfiak

Stumpf Bea
Írta: ,
5 női ruhadarab, amiért odavannak a férfiak

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy melyek azok a szettek, amiket valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem szeretnek a pasik. Most viszont jöhetnek végre azok a ruhák, amikért teljesen odavannak! Persze nem biztos, hogy minden egyes férfira igazak a következők, de a saját minikutatásunk szerint ezekkel a darabokkal nem igazán lőhetsz mellé.

Magassarkúk Kép forrása: modaa.net

Nem biztos, hogy óriási újdonságot mondunk azzal, hogy a pasik szeretik, ha magassarkúban vagy, bár az sem mindegy, milyen az adott darab, és mivel párosítod össze.

Valamiért a hegyesebb orrú, tűsarkú cipők szinte minden férfi gyengéi, míg a számunkra megváltásként létező vastagsarkú vagy telitalpú platformos cipőket kevésbé kedvelik.

Tipp: Ha a szakadt farmer, fehér póló és magassarkú hármasát választod, azért egyszerűn megőrülnek majd, hiszen ez egyszerre laza, vagány és szexi!

Fehér farmer Kép forrása: creemmagazine.com

A fehér szűk, akár szakadt farmerek szinte minden szettet kicsit elegánsabbá és szexibbé tesznek. Jól tudod kombinálni bármilyen színnel és akármilyen cipővel, így biztos neked is alapdarab a szekrényedben.

Főleg tavasszal és nyáron előnyös, hiszen a lebarnult bőr mellett szinte világít rajtad a fehér. Ha szeretnél a pasid kedvében járni, akkor a következő randinapra egy fehér nadrágos szettben indulj el, biztos imádni fogja!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!