Ebből tudhatod, hogy rossz melltartót viselsz

Fischer Anna
Írta: ,
Ebből tudhatod, hogy rossz melltartót viselsz

Az évek múlásának, a kilók váltakozásának és sportolási szokásainknak köszönhetően nem biztos, hogy a régi melltartóink még mindig ideálisak nekünk. Lássuk, hogyan tesztelhetjük, hogy jó-e még az eddigi méret, vagy ideje lenne újat, jobbat, kényelmesebbet keresni!

Szabad hely a melltartóban

Gyakran, különösen nyáron láthattunk sok példát arra, hogy a melltartó vonalánál feljebbről nézve látszott, hogy a melltartó eláll a melltől, és bizony még lenne benne elég hely, amely kitöltésre vár.

Ez alaphiba, amely akkor fordul elő, ha az ideálisnál nagyobb méretet választunk. A szivacsos melltartók valamennyire képesek ezt elrejteni, de a szivacs nélküliekben az anyag akár ráncosodhat is ilyenkor.

Vörös csík a vállpántok helyén

Sokan gondolják azt, hogy ha a melltartó vállpántja nyomot hagy a vállunkon, az azt jelenti, hogy egyszerűen túl szorosra állítottuk a vállpántokat.

Természetesen lehet ez az egyik megoldás, de még valószínűbb, hogy a keresztbe futó pánt nem elég stabil, és a vállpántok ezt igyekeznek ellensúlyozni – nyomást gyakorolva ezzel a vállakra.

Érdemes ilyenkor megnézni, hogy a hátsó kapcsok nincsenek-e túl távol egymástól, mint a felcsúszó pánt esetében.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!