5+1 dolog, ami a 90-es években volt divat, de most bátran előveheted

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 dolog, ami a 90-es években volt divat, de most bátran előveheted

Sosem érdemes ruhákat kidobni, hiszen a divat mindig ismétli önmagát – csak úgy tűnik, pár évtizedet várnod kell rá. Amikor tini voltál, még a szüleid szuper trapéznadrágjai és bőrkabátjai után nézelődtél a pincében, most pedig a saját gardróbodat túrhatod fel a 90-es évek klasszikus darabjai után. Lássuk, mit érdemes előkeresned!

Kantáros nadrág Kép forrása: bloglovin.com

Lehet, hogy sokaknak csak a gondtalan gyerekkort idézik a különböző kantáros nadrágok és szoknyák, amik most újra divatba jöttek, de ha jól kombinálod, mégis  szuper„felnőtt” outfiteket hozhatsz ki belőlük.

Hordhatod akár lehajtott kantárokkal, fesztiválra bikinifelsővel, meleg napokra crop toppal, hűvösebb estékre pedig akár bőrkabáttal.

Neked melyik a kedvenced?

Crop topok Kép forrása: forever21.com

Ahogy a 90-es évek klipjeiben szerepeltek ezek a szuper hasvillantós pólók, úgy ma szinte már nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne láss belőle valamilyen izgalmas variációt.

A legnépszerűbbek mostanság a halternyakú, a kötött, a bordázott vagy a csipke anyagú crop topok, amiket leginkább magasderekú szoknyákkal, sortokkal hordhatsz.

Te már előkerestél egy régi kedvenceidet vagy inkább egy új szerzemény mellett döntesz majd?

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv