Rendelnél sportcuccokat? 5 kevésbé ismert, de szuper sportruházat márka

Horváth Petra
Írta: ,

Kis hazánkban viszonylag kicsi szerep jut a sportruházati márkáknak. Ebben a szűk szférába igazán nehéz a nagyhalak, mint a Nike, Adidas vagy Puma mellett labdába rúgni, így nem csoda, hogy sokan nem ismernek más igényes és hiteles márkát az említetteken túl. Pedig számtalan sportruházati cég képviselteti magát a nemzetközi piacon, akikre rengeteg sportoló esküszik, és akik már hazánkba is szállítanak! Sőt, van 1-2 márka, ami fizikai üzletbe is fellelhető Magyarországon! Most ezekből a kevésbé ismert, ám annál minőségibb és kedvezőbb árú márkákból mutatok nektek egy rövid válogatást!

Gymshark Kép forrása: gymshark.com

Akik követik a Youtube testépítő nagyágyúit biztosan találkoztak már ezzel a márkával, a Gymshark-al!

Szinte minden ismertebb fitness guruval együttműködésben állnak, és ők még itthon is elég ismertnek számítanak edzős berkekben.

Kiváló minőségi sportruházati termékek széles választékával várják az érdeklődőket!

Bár nem sorolnám a legolcsóbb kategóriába, az áraik hűen tükrözik a ruhadarabok által nyújtotta komfortot és tartósságot, tehát megéri beléjük fektetni!

Alo Yoga Kép forrása: aloyoga.com

A cég nevéből sejthető, hogy mi a márka fő profilja. Szinte minden igazi jóga guru viseli a termékeiket, és jó szívvel ajánlják is azokat.

Egy prémium kategóriájú sportruházati márka az Alo Yoga, így az áraik jóval magasabbak a listában említett többi márkáénál.

A cég azonban tisztában van vele, hogy ez által a termékeik sokak számára nem elérhetőek, éppen ezért rengeteg nyereményjátékot tartanak, szinte minden héten, valamelyik nagykövetüknél, lehetőséget biztosítva, hogy bárki megkaparinthassa azokat.

Bár valóban nem egy olcsó márka, ha lehetőségünk van rá, hogy megvásároljuk a termékeiket – akár spórolással – biztosak lehetünk benne, hogy hosszútávra fektettünk be!