Rejtélyes ruhadarabok, amiket a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatnak

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Rejtélyes ruhadarabok, amiket a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatnak

Biztos te is voltál már olyan szituációban, hogy a pasid, a fiútestvéred, az apukád, esetleg a férfi munkatársaid furcsán néztek rád egy-egy ruhadarab vagy szett miatt. Örök kérdés, hogy a fiúknak miért nem tetszenek azok az összeállítások, amikről mi pontosan tudjuk, hogy iszonyú jól néznek ki. Mindegy, talán nem is kell megérteni ezeket a dolgokat – sokkal egyszerűbb, ha ezeket a ruhadarabokat inkább megtartjuk a csajos programokra, ahol tényleg értő közönségre találhatnak!

Hahó Bea, az overál lemaradt! – a szerk. Kép forrása: lolobu.com

Miközben Bea cikkét szerkesztettem, észrevettem, hogy az egyik legfontosabb tiltólistás darab kimaradt a felsorolásból!

Ez nem más, mint (személyes kedvencem) az overál, amit a srácok valamiért mindig az autószerelők munkaruhájával azonosítanak, és imádnak kritizálni.

Ezzel pedig nincs is semmi baj, én már rég megtanultam elengedni a kerék- és olajcserés vicceket a fülem mellett... tegyetek így ti is, és elő azokkal a kezeslábasokkal(Vivi)

Fekete özvegy Kép forrása: glamradar.com

Habár egy korábbi cikkünkben leírtuk, hogy mi mennyire imádjuk az all black szetteket, a fiúk a hétköznapokban annyira nincsenek oda értük.

Persze ha egy szexi kis fekete ruháról van szó, akkor nem ellenkeznek nagyon, de a túl sötét összhatástól sokszor a falat kaparják.

Az pedig tovább ront a helyzeten, ha a körmöd is feketére vagy nagyon sötétre van festve – így ha a kedvükben akarsz járni, világosodj kicsit, és a körmeid is inkább nőiesebbek és természetesebbek legyenek.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba