5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli öltözködést

Gerber Petra
Írta: ,
5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli öltözködést

Kép forrása: thecablook.com

Te is minden reggel szélmalomharcot vívsz önmagaddal, már, ami az aznapi outdited kiválasztását illeti? Akár két-három órával előbb is hajlandó vagy felkelni csak, hogy legyen időd alaposan átgondolni, hogy mit is veszel majd fel, mindezt ahelyett, hogy még békésen szunyókálnál? Hidd, tudjuk milyen érzés ez, de azt is tudjuk, hogy ezen miként lehetne változtatni. Ha Te is szeretnéd megspórolni a reggeli öltözködéssel eltöltött órákat, akkor olvad el tippjeinket, holnap reggel pedig bátran aludj tovább!

Rendszerezz! Kép forrása: stragonapolina.com

Ahhoz, hogy lerövidíthesd a reggeli öltözködéssel töltött órákat fontos, hogy egyfajta rendszer szerint rendezd át a gardróbodat. Hiszen ki mondta, hogy a pulcsiknak törvényszerűen csak egymáson lehet a helyük? Miért nem választasz inkább kreatívabb utat és rendezed át a szekrényed outfitek szerint?

Ha például tudod, hogy a kedvenc rohangálós farmeredhez csak fekete vagy fehér blúzt veszel fel, akkor ez nyugodtan egy vállfára rakhatod, akkor a hozzá passzoló kiegészítőkkel együtt, így reggel csupán fel kell kapnod őket, mindenféle válogatás nélkül.

Ugye milyen remekül hangzik?

 

Táskás kérdés Kép forrása: viewfrom5ft2.com

Ha Te is olyan lány vagy, aki szereti az aznapi ruházatához igazítani a kiegészítőit, illetve táskáit, akkor számodra remek megoldás lehet egy olyan előszobafal vagy szekrény, ahol szépen egymás mellé felsorakoztathatod a kedvenceidet. Így reggelente csak ki kell választanod a megfelelő darabot.

Ezenkívül lényeges lehet, hogy a kulcsodat és a pénztárcádat szem előtt tartsd, nehogy az véletlenül a másik táskában maradjon. Erre jó megoldás lehet egy kisebb tálka, amiben ezeket tarthatod, így garantáltan nem indulsz majd el üres táskával otthonról.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!