5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli készülődést

Gerber Petra
Írta: ,
5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli készülődést

Kép forrása: thecablook.com

Te is minden reggel szélmalomharcot vívsz önmagaddal, már, ami az aznapi outdited kiválasztását illeti? Akár két-három órával előbb is hajlandó vagy felkelni csak, hogy legyen időd alaposan átgondolni, hogy mit is veszel majd fel, mindezt ahelyett, hogy még békésen szunyókálnál? Hidd, tudjuk milyen érzés ez, de azt is tudjuk, hogy ezen miként lehetne változtatni. Ha Te is szeretnéd megspórolni a reggeli öltözködéssel eltöltött órákat, akkor olvad el tippjeinket, holnap reggel pedig bátran aludj tovább!

Kétszer ugyanazt? Miért ne! Kép forrása: elle.es

Sokan úgy vélik, hogy egy héten kétszer ugyanazt a darabot nem lehet felhúzni, de ezt jobban teszed, ha sürgősen elfelejted. Ha például a kedvenc ceruzaszoknyád tegnap egy garbóval viselted, akkor ma miért ne húzhatnád fel egy inggel?

Hidd el, senki, de tényleg senki nem fog azon gondolkodni, hogy „Hű, hisz tegnap is ebben volt.” Nagy valószínűséggel, ha tisztán veszed ki a szekrényből, akkor egyetlen nap alatt nem fog koszolódni.

Vagyis, ha már este tudod, hogy biztosan ugyanabban a szoknyában indulsz útnak másnap, akkor már a hozzá passzoló felsőt kell kiválasztani. Ezzel jelentős perceket spórolhatsz meg a reggeli készülődés során.

 

Tedd vállfára a kiegészítőket! Kép forrása: whoismocca.com

Ezt már fentebb is említettük, de komolyan is gondoljuk.

Ha például tudod, hogy a virágmintás zoknid kizárólag a fehér dorkóddal passzol, akkor tedd bele bátran, hogy kéznél legyen.

Vagy ha tudod, hogy rózsaszín öved csak a világos farmeredhez illik, akkor fűzd meg bele.

Hiszen ki mondta, hogy a nyakláncoknak, fülbevalóknak ömlesztve kell heverniük egy dobozban? Ha jól látható helyen, pláne outfithez igazítva tartod őket az adott ruhadarab vállfáján, akkor garantáltan hosszú perceket takarítasz meg reggel, hiszen nem kell majd keresgélned őket.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?