Régen utáltad, most pedig újra divat! Így hordd a kengyelnadrágot

Írta: ,

Olyan trend hódítja ma a világot, amelyre valóban mondhatjuk, hogy ezt nem láttuk jönni… A stirrup leggingset, azaz a kengyelnadrágot régen nem kimondottan kedveltük, most azonban jobb, ha megbarátkozunk vele, ugyanis újra divatba jött. Cikkünkben eláruljuk, hogyan hordd!

Régi ismerős Kép forrása: whowhatwear.co.uk

1/5 Régi ismerős

Jól tudjuk, hogy a divat folyton ciklikusságot mutat, szinte nincs is olyan ruhadarab, ami időről időre ne válna újra trendivé, gondoljunk csak a bomberdzsekire vagy például a body-ra.

Ha naivan azt gondoltuk, hogy a nagyjából 20-30 évvel ezelőtt hordott kengyelnadrágot már soha nem fogjuk újra hordani, akkor tévedtünk!

Biztosan jól emlékszel még arra az időszakra, amikor iskolába indulva egy ilyen nadrágba bújtál. Bár lehet, nem igazán szeretted, mindenképp praktikus viselet volt, hiszen a rugalmas alsó pántjának köszönhetően játszás és ugrándozás közben sem csúszott fel a szára.

 

Egyenesen a kifutóról Kép forrása: thezoereport.com

2/5 Egyenesen a kifutóról

Bárhogyan is tiltakozunk ellene, immár tény: a stirrup legging a 2017-es esztendő egyik meghatározó trendje.

A kifutókon tavaly ősszel jelent meg először Milánóban, majd Párizsban, ma pedig már az utcán is egyre gyakrabban találkozhatunk vele.

Ha jobban belegondolunk, egy kényelmes és praktikus viseletről van szó, tehát érdemes neki adni egy újabb esélyt.

Létezik elegánsabb verziója is, amit akár egy fontosabb eseményre is felvehetsz magassarkú cipővel, de akár sportolhatsz is benne.

Magassarkúval Kép forrása: whowhatwear.co.uk

3/5 Magassarkúval

Első ránézésre talán meghökkentő viseletnek tűnik, ám nem csak sportosabb, lapos sarkú cipővel érdemes felvenni a stirrup leggingset.

Akár kedvenc magassarkúdhoz is felhúzhatod, csupán egy dologra kell figyelned: a pántot a cipőn kívül kell hordanod.

Igen, ennyiben eltér a 80-as évek viseletétől, hogy kívül hordva, elegáns viseletként, akár irodában hordva is megállja a helyét. Minden más cipő (sportcipő, balerina, stb.) esetében a leggings pántját hagyd belül.

Hódítsd meg vele az edzőtermet Kép forrása: freepeople.com

4/5 Hódítsd meg vele az edzőtermet

Ha egyelőre attól még ódzkodsz, hogy stirrup leggingsben lépj ki az utcára, akkor próbáld ki az edzőteremben!

Ugye, így már nem is olyan vészes?

Igazán praktikus, hiszen végezz bármilyen testmozgást, nem fog felcsúszni a szára.

Jógázhatsz benne, így még zoknit sem kell felhúznod, de akár futni is elmehetsz benne, csak válassz hozzá egy kényelmes sportcipőt.

 

5/5 Megosztó, mégis sikeres lehet

Valószínűleg a stirrup leggings sikere abban rejlik, hogy igen megosztó.

Tipikusan arról a kiegészítőről van szó, amelyet vagy imádnak vagy utálnak az emberek és biztosan mindenkinek van véleménye róla.

Míg gyermekként anyukádnak kellett rád erőltetnie, lehet, hogy most te magad indulsz el az üzletekbe beszerezni ezt a ruhadarabot.

Hidd el, igenis lehet stílusosan viselni ezt is, a hollywoodi hírességek nem tévedhetnek!