Randigyilkos darabok, amiktől kikészülnek a férfiak

Cseh Éva
Írta: ,

Ha egy közelgő álomrandi van kilátásban, akkor érdemes egy picit megpróbálni a férfi fejével gondolkodni, hogy ha még nem is ismerjük igazán az ő ízlésvilágát, akkor is elkerüljük az olyan darabokat, amelyek esélyes, hogy csődöt mondhatnak, és így kevésbé tűnhetünk vonzónak a lovagjelöltünk szemében. Természetesen ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor dobjuk el a saját stílusunkat és egyéniségünket, behódolva így a férfi nemnek, hanem csak kizárni az olyan darabokat, amelyek egy esetleg katasztrófához vezethetnek. Nézzük hát, hogy mitől is óvakodjunk.

Igaz nagyon divatos tud lenni az ocelot minta, de amilyen divatos, bizonyos esetekben éppen olyan rossz benyomást is kelthetünk vele.

Ha az állatminta nem túl tolakodó, nem túl nagy felületen érvényesül, esetleg kicsit modernebb megfogalmazásban szerepel a ruhán, akkor nagyon jól működhet, ellenben ha ez nem így történik, akkor könnyen olyasvalakinek tűnhetünk benne, akinek egyáltalán nem akarunk.


Tudtad? A trendi állatminta viselésének 7 szabálya


Főleg ha a ruha nagyon szűk, esetleg mélyen dekoltált is. Érdemes tehát az állatmintákat egy szigorú szűrés alá vetnünk, mielőtt letennék mellette a voksot.

Alapvetően a mélyebben dekoltált darabok a nagyobb keblű hölgyeknek kedveznek, így tehát inkább az ő létjogosultságuk ilyen merészebb darabok közül válogatni.

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hol viselünk ilyen ruhát, mert esetleg egy partiban, vagy egy dekoltáltabb estélyi ruhához kitűnően mutathat, addig egy randin sajnos könnyen félreérthető, és rosszul kommunikálnánk bájainkkal.

A szemben ülő férfi könnyen úgy gondolkodhat felőlünk, hogy mi a külsőnkkel szeretnénk megnyerni őt, és más talán kevésbé fontos számunkra.

Természetesen mindig az a kérdés, hogy mi a pontos cél, de ha ennél azért többre szeretnénk jutni, akkor jobb, ha inkább kisebb kivágású felsőt választunk.