Randigyilkos darabok, amiktől kikészülnek a pasik

Írta: ,

Ha egy közelgő álomrandi van kilátásban, akkor érdemes egy picit megpróbálni a férfi fejével gondolkodni, hogy ha még nem is ismerjük igazán az ő ízlésvilágát, akkor is elkerüljük az olyan darabokat, amelyek esélyes, hogy csődöt mondhatnak, és így kevésbé tűnhetünk vonzónak a lovagjelöltünk szemében. Természetesen ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor dobjuk el a saját stílusunkat és egyéniségünket, behódolva így a férfi nemnek, hanem csak kizárni az olyan darabokat, amelyek egy esetleg katasztrófához vezethetnek. Nézzük hát, hogy mitől is óvakodjunk.

Túl hangsúlyos állatminta

1/8 Túl hangsúlyos állatminta

Igaz nagyon divatos tud lenni az ocelot minta, de amilyen divatos, bizonyos esetekben éppen olyan rossz benyomást is kelthetünk vele.

Ha az állatminta nem túl tolakodó, nem túl nagy felületen érvényesül, esetleg kicsit modernebb megfogalmazásban szerepel a ruhán, akkor nagyon jól működhet, ellenben ha ez nem így történik, akkor könnyen olyasvalakinek tűnhetünk benne, akinek egyáltalán nem akarunk.


Tudtad? A trendi állatminta viselésének 7 szabálya


Főleg ha a ruha nagyon szűk, esetleg mélyen dekoltált is. Érdemes tehát az állatmintákat egy szigorú szűrés alá vetnünk, mielőtt letennék mellette a voksot.

Túl mély kivágás

2/8 Túl mély kivágás

Alapvetően a mélyebben dekoltált darabok a nagyobb keblű hölgyeknek kedveznek, így tehát inkább az ő létjogosultságuk ilyen merészebb darabok közül válogatni.

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hol viselünk ilyen ruhát, mert esetleg egy partiban, vagy egy dekoltáltabb estélyi ruhához kitűnően mutathat, addig egy randin sajnos könnyen félreérthető, és rosszul kommunikálnánk bájainkkal.

A szemben ülő férfi könnyen úgy gondolkodhat felőlünk, hogy mi a külsőnkkel szeretnénk megnyerni őt, és más talán kevésbé fontos számunkra.

Természetesen mindig az a kérdés, hogy mi a pontos cél, de ha ennél azért többre szeretnénk jutni, akkor jobb, ha inkább kisebb kivágású felsőt választunk.

Túl bő szabásvonal

3/8 Túl bő szabásvonal

Azért az sem jó, ha rejtőzködőek vagyunk, és túl visszafogottra vesszük a figurát, hiszen lássuk be, mégis férfiemberrel van dolgunk. Jó, ha azért némileg a nőiességinkből is megvillantunk valamit.

Természetesen ezt okosan és megfontoltan tegyük, kihangsúlyozva azokat a vonalainkat, amelyek a legelőnyösebbek. Így biztosra mehetünk :)

 Tehát figyeljünk mindenképpen arra is, hogy ha például a nadrágunk, vagy szoknyánk bő, akkor felül legyen a sziluettünk szűkebb, illetve fordítva, valamit mindenképpen láttassunk magunkból.

Szigorú kiskosztüm

4/8 Szigorú kiskosztüm

Szó sincs róla, hogy leszóljam a csinos kis kosztümöket, mert én magam is rajongok a blézerekért és annak minden tartozékáért.

Alapvetően a szigorú, esetleg túl sötét, szigorú szabásvonalakkal határolt fazonokat érdemes, ha kerüljük, mert elképzelhető, hogy mi magunk is szigorúnak tűnhetünk benne, és talán picit megijeszthetjük vele partnerünket, mert azt érezheti, hogy mindenképpen mi szeretnénk hordani a nadrágot, és érdemes ezzel már most, rögtön az elején szembesülnie.

Tartsuk szem előtt, hogy az öltözködés egy vizuális elemekkel történő kommunikáció, jól és rosszul is elsülhet. Legyünk tehát tudatosak, és inkább kerüljük a bajt.

Az általános kiskosztüm helyett érdemes vagy a blézert, vagy a nadrágot, esetleg szoknyát megtartani, és nem pedig egyben tartani az alsó és felső részt erre az alkalomra. Jó megközelítés, ha valami könnyedebb darabbal variáljuk össze.

Trottyos nacik, bő nadrágok

5/8 Trottyos nacik, bő nadrágok

Ez az a ruhatípus, amivel a férfiak zömét ki lehetne üldözni a világból. Eddig nagyon kevés olyan férfival találkoztam, akinek női alakon tetszett volna ez a forma.

Most is divatosnak mondható az ejtett ülep, de erre az alkalomra semmilyen formájában nem ajánlom, még akkor sem, ha esetleg nagyon jól áll.

Lehet inkább a barátnős napokra érdemes tartogatni őket. Valamiért a férfiak taszítónak és abszolút nőietlennek találják, tehát inkább vessük el ezt a lehetőséget.

Túl mini

6/8 Túl mini

Hasonlóan a túl kivágott felsőéhez képest, ez a megoldás mind szoknyában, mind pedig nadrágban könnyen a külsőségekre hegyezheti ki az érdeklődést, ezért hacsak nem egy egyéjszakás kalandra vágyunk, akkor ne ebben próbáljuk meg meghódítani álmaink hercegét.

Biztosan találunk ezen kívül is jó alternatívát a hódításhoz.

Túl szaggatott farmer

7/8 Túl szaggatott farmer

A farmernadrág is jó választás lehet egy randihoz, de azért a szélsőségeket érdemes kerülni. Ha túl szaggatott, koptatott egy farmer, akkor könnyűszerrel közönségesnek és slamposnak is tűnhetünk benne.

Most ugyan nagyon divatosak a nagy szaggatások és kivágások a farmeron, de stílusosan kell tudni viselni.

Egy komolyabb randi azért nem feltétlen az a kategória, ahol ez megengedett, ezért inkább tartsuk meg szabadidős nadrágnak, vagy ha nem olyan vészesen szaggatott, akkor vessük be minden stílusérzékünket és alaposan gondoljuk át azt a felsőt és cipőt, táskát, amivel viselni kívánjuk, mert dolgozni kell az ügyön, hogy kihozzuk magunkból a randikész nőt egy ilyen darabban.

Merész crop top

8/8 Merész crop top

Elmondható, hogy főleg a fiatalabb korosztály részére lett ez a rövidebb fazon kitalálva, de természetesen attól függően, hogy mivel és pontosan milyen topot viselünk, picit változhat a helyzet.

Hogy ne tűnjünk nagyon közönségesnek, ezért inkább magasított derekú nadrággal, vagy szoknyával érdemes társítanunk. Érdemes arra ügyelni, hogy ne legyen túl merész az összhatás.

Alapvetően nem egy randibiztos darab, de ha rafinált vagy, és tudod stílusosan viselni, akkor akár arathatsz is benne.