5 randi outfit, amiben tuti hódítani fogsz

Stumpf Bea
Írta: ,
5 randi outfit, amiben tuti hódítani fogsz

Hosszú percekig állsz a gardróbod előtt, felpróbálsz nyolc különböző szettet, mire megvan a befutó, aztán az ajtóból visszafordulva mégis inkább a legelső mellett döntesz... Ismerős szitu? Ha épp randira készülsz, mutatunk 5 outfitet, amivel nem tudsz mellélőni!

Előfordulhat, hogy a randi előtt már nincs időd hazaugrani a munkából – ilyenkor se ess kétségbe!

A fiúk imádják a cuki, de mégis határozott nőket, így ha egy hosszított zakóban, egy laza pólóban és egy szűk szoknyában indulsz el, akkor sem kell feszengened.

Ha már előre tudod, hogy aznap randid lesz, vigyél be az irodába egy magassarkút és egy piros rúzst, így pillanatok alatt tökéletessé varázsolhatod a szetted!

A nőies csipke és a férfias bőr találkozása mindig izgalmas párosítás. Randira is szuper választás a kedvenc csipkeruhád egy motoros bőrdzsekivel és egy szexi magassarkúval párosítva – ebben a szezonban nagyon divatos, és szerintünk hihetetlenül romantikus ez a vállvillantós fazon.

Ha a szetted fekete-fehér, a cipőd és a hozzá illő clutchod legyen nyárias, vidám színű, például pink, piros vagy sárga.

Tipp: A bőrdzsekit a derekadra is kötheted, hazafelé pedig jól fog jönni, ha már hűvösebb van – de reméljük lesz más is, ami felmelegít majd! ;)

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba