5 módszer, amivel feldobhatod az egyszerű póló-nadrág szettjeidet

Szirák Viki
Írta: ,
5 módszer, amivel feldobhatod az egyszerű póló-nadrág szettjeidet

Nincs is kényelmesebb annál, mint felkapni egy nadrágot egy laza pólóval. De amikor gyakran viseled ezt az összeállítást, a szetted hamar unalmas lehet, és te is úgy érezheted, hogy egy kis pluszra lenne szükség. Az alábbi 5 tippet megfogadva ezt valóra is válthatod!

Ha laza stílusú darabokat akarsz viselni, és egy szimpla póló-nadrág kombináció mellé sportcipőt veszel fel, érdemes a kiegészítőkre helyezned a hangsúlyt.

Ebben az esetben ugyanis nagyon klasszul fel tudod dobni az egyébként hétköznapi szettet!

Válassz hozzá egy feltűnőbb övet, ami színét tekintve összepasszol a táskáddal, és/vagy kapj fel hozzá néhány különleges ékszert.

Egy fülbevaló, nyaklánc, karóra egyaránt nőiesebb, kifinomultabb kisugárzással ruházhatja fel még a sportosabb szettjeidet is!

Sőt, akár egy trendi napszemüveg is bejöhet a képbe a napsütéses időben.

A tavaszi szezonban a rétegek viselése méginkább előtérbe kerül, úgyhogy a dzsekiddel, pulcsiddal is feldobhatod a végeredményt.

Egy kockás blézer például igazán jó választás lehet, ha nem sportosabb, hanem visszafogottabb irányba szeretnél elindulni, de nem akarsz túlságosan kiöltözni.

Így a kényelmes öltözékedet munkába, megbeszélésre is nyugodtan felkaphatod.

De az is klassz, ha egy feliratos, mintás dzsekit viselsz, ami játékos stílust ad az összképnek, és felhívja a figyelmet az apróbb részletekre is.

Így máris vagányabb, divatosabb megjelenésed lesz!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!