A vékony nőknek áll a világ? Ezzel az 5 őszi, plus-size szettel rácáfolunk erre

Írta: ,

Azt hiszem minden nő nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy egyre inkább divat a tökéletlenség. Végre nem szégyen megmutatni természetes formánkat, felvállalni az idő múlását úgy, hogy közben persze a legtöbbet hozzuk ki a külső adottságainkból. Ideje elfelejteni azt a sztereotípiát, miszerint a divatvilágot a nullás méret uralja, mert ennek vége. Amióta a plus size kiharcolta magának előkelő helyét a kifutókon, azóta a teltebb idomokra is jobbnál jobb kreációk születtek, amiből párat neked is elhoztunk.

A szoknya! Kép forrása: justtrendygirls.com

Sok telt nő nagyon nehezen barátkozik meg alakjával és azt gondolja, hogy csak a nagy, zsákszerű ruhák állnak jól ezen az alkaton. Mi pedig ezt szeretnénk most megcáfolni.

Pont, hogy a laza, bő ruháktól tűnhetnek még nagyobbaknak, így minden teltebb idomú hölgyet arra kérnénk, hogy ezt felejtse el.

Lássuk mi is kell egy ütős szetthez, ami ott emel ki, ahol a legelőnyösebb és ott takar el, ahol kell.

Egy „A” vonalú szoknya szinte minden alkaton remek választás, hiszen nagyon szép, vékony derekat varázsol viselőjének. A szoknya nyugodtan lehet mintás, viszont ebben az esetben törekedjünk arra, hogy felülre már egyszínű felsőt válasszunk.

Magassarkúval pedig csak még tovább nyújthatod formás kis lábaidat.

Ha úgy gondolod, hogy neked nem állnak jól a rövid pulcsik, akkor most adunk egy tippet, amitől majd megszereted.

A titok csupán annyi, hogy vegyél alá egy hosszú pólót, vagy inget, ami bár eltakarja a problémás területet, mégsem azon lesz a hangsúly, hanem a pulcsin.

Éppen ezért érdemes egy feltűnőbb darabot választanod felülre, míg alulra jöhet egy egyszerű fehér, esetleg fekete.

A trükk annyi, hogy a pulcsinak mindig ott kell végződnie, ahol a legvékonyabb vagy, így azt a területet fogod vele a leginkább kihangsúlyozni.

Így, ha te például csípő és fenék tájékán vagy erősebb, akkor a felsődnek érdemes derékvonalon végződnie, mivel így oda kerül a fókusz.