10 plus size parti ruha, ami minden formás alakon jól mutat

Szőke Angéla
Írta: ,
10 plus size parti ruha, ami minden formás alakon jól mutat

A legtöbb nő úgy megy el egy eseményre, hogy ő szeretne lenni a legjobban öltözött vendég. Ez a plus size lányok számára olykor nehéz, hiszen nehezebben találnak telt idomaikra igazán csinos ruhákat. Ha formás alakod van és mindig csak fekete empire szabású ruhák alá rejted, ideje, hogy beszerezz pár friss darabot.

Ugyan nem minden plus size lány van oda kifejezetten a ruhákért, de ha bulizni megyünk, vagy meg kell jelennünk egy eseményen, egy jó szabású ruhánál nem találunk nőiesebb, vagy elegánsabb megoldást. Akár mini, midi vagy maxi fazon a kedvencünk, ma már akkor is kaphatunk szebb darabokat, ha nem vagyunk kifejezetten vékony alkatúak.

Ebben a ruhában garantáltan minden szem rád szegeződik majd, hiszen nemcsak a dekoltázsba enged nagylelkű kilátást, hanem a magasan felsiccelt szabásnak köszönhetően a combodat is szépen megmutatja.

Ez a vagány, szexi ruha, amely remekül hangsúlyozza ki a telt alak domborulatait.

 

Ez a ruha igazi jolly joker, mert akár a munkahelyeden is felveheted, ugyanakkor a megfelelő kiegészítőkkel ellátva percek alatt elegáns parti ruha varázsolható belőle.

Ez a visszafogott szín mindenkinek jól áll, a hosszú ujjak miatt pedig ideális a hidegebb időszakban is.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv